Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam252
Toplam Ziyaret772191
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

POLİS HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

POLİS HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

İlçe emniyet müdürlüğü, Polis Teşkilatının 171. yıldönümü dolayısıyla kent protokolünü şehit yakınlarıyla kahvaltıda biraraya getirdi.
Mut İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Eşref Saati Cafe Restoran'da düzenlenen kahvaltıya, Kaymakam Mehmet Ali Akyüz, Başsavcı Hazım Agah Tut, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Hakan Şen, Jandarma Teğmen Mustafa Korkmaz, Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Emniyet Müdürü Murat Güney, Müftü Hüseyin Çalışkan, askeri ve mülki erkan ile ilçe protokolü de katıldı.
Mut Emniyet Müdürü Murat Güney, 1979 yılında Samsun'da bir çatışmada şehit düşen Polis Ahmet Kaya'nın annesi Fatma Kaya (90) ile sohbet ederek yakından ilgilendi.
Kaymakam Mehmet Ali Akyüz, böyle bir arada bulunmaktan mutluluk ve onur duyduğunu söyledi. Akyüz, "Emniyet Teşkilatı, cumhuriyetimizin en köklü kurumlarından biridir. Demokratik düzenin, temel hak ve özgürlüklerin korunması, huzur ve güven ortamının, kamu düzeninin sağlanması gibi önemli görevler üstlenen polisimiz, anayasa ve yasalara bağlılıkla yerine getirdiği göreviyle halkımızın da takdirini kazanmıştır. 171 yıl boyunca kendini sürekli yenileyen ve geliştiren emniyet teşkilatımızın, hizmetlerini başarıyla sürdüreceği daha nice yıllarda, değişim ve gelişime açık, altyapısını güçlendiren, hizmetlerinde çağın gerektirdiği teknolojiyi kullanan bir yapıyla halkına hizmet edeceğine olan inancımız tamdır. Emniyet teşkilatımızın tüm çalışanlarına sağlık ve mutluluk, gazilerimize uzun ömürler, görevleri başında şehit olan emniyet personelimize de Allah'tan rahmet diliyorum" diye konuştu
Müftü Hüseyin Çalışkan, konuşmaların ardından yemek duası okudu. Yemekten sonra Kaymakam Akyüz, polis teşkilatının düzenlediği tenis turnuvasında dereceye girenlere ödüllerini verdi.

353 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın