Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam120
Toplam Ziyaret781278
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ULUSLARARASI BİSİKLET TURU 'TOUR OF MERSİN' BAŞLIYOR

ULUSLARARASI BİSİKLET TURU 'TOUR OF MERSİN' BAŞLIYOR

Mersin Valiliği himayesinde Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Mersin Uluslararası Bisiklet Turu 'Tour Of Mersin' başlıyor.
14-17 Nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Tour Of Mersin'de Letonya, Hollanda, Kosova, Azerbeycan, Kuveyt, Belarus, Dubai, İngiltere, Litvanya ve Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 10 ülkeden 13 takım şampiyonluk için pedal çevirecek.
Tour Of Mersin'in ilk etabı 14 Nisan tarihinde Anamur Ören'de başlayıp, Gülnar Yanışlı mevkiinde bitecek. 15 Nisan'da ise Gülnar Yanışlı'dan başlayacak ve Mersin Özgecan Barış Meydanı'nda bitecek olan tur, 16 Nisan'da Tarsus'tan başlayıp yine Mersin Özgecan Barış Meydanı'nda bitecek. Turun son günü olan 17 Nisan'da ise Mersin Özgecan Barış Meydanı'ndan start alan sporcuların Toroslar Soğucak Mevkiinden dönerek tekrar Mersin Özgecan Barış Meydanı'nda finish noktasına ulaşmalarıyla maraton tamamlanacak.
4 gün sürecek olan Tour Of Mersin Maratonu'nda ayrıca 15-16-17 Nisan tarihlerinde Özgecan Barış Meydanı'nda sahne alacak olan ünlü Latin Müzik Sanatçısı Gatto Gabriel'in vereceği konser ile Mersin Üniversitesi Step Takımı ve Dans Sporları Federasyonu Mersin İl Temsilciliği dansçıları maratona renk katacak.

363 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın