Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam248
Toplam Ziyaret780556
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BAŞKAN DİNÇER'DEN 23 NİSAN KUTLAMASI

BAŞKAN DİNÇER'DEN 23 NİSAN KUTLAMASI

Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, yayınladığı mesajla TBMM'nin kuruluşunun 96. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Ülkenin içerisinde bulunduğu olumsuz şartların mili egemenlik bilincinin oluşturulup, yüce Atatürk'ün eşsiz dehasıyla ortadan kaldırıldığını hatırlatan Dinçer, büyük önderin bu günü tüm dünya çocuklarına armağan ederek, geleceğimizin teminatı olan çocuklara verdiği önemi gözler önüne serdiğine dikkat çekti.
Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, yayınladığı mesajla TBMM'nin kuruluşunun 96. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.
Dinçer yayınladığı mesajında, milli egemenlik ilkesinin ulusça verdiğimiz kurtuluş savaşının temel taşını oluşturduğuna dikkat çekerek, “Ülkemizin kurucusu Ulu önder Atatürk, ulusal Kurtuluş Savaşının yüce Türk Milletinin birlik ve beraberliğine sahip çıkmasıyla başarılacağına inanarak yola çıkmış ve bu inançla yedi düvele karşı verilen istiklal mücadelesi kazanılmıştır. Ülkenin içerisinde bulunduğu olumsuz şartlar, milli egemenlik bilincinin oluşturulması ve Yüce Atatürk'ün eşsiz dehasıyla ortadan kaldırılarak büyük zafere ulaşılmıştır” dedi.
Başkan Dinçer, 23 Nisan 1920'de kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin Cumhuriyeti ilan ederek, bugünkü modern Türkiye'nin güçlü yarınlarının temelinin o dönemde atıldığını kaydederek, şöyle devam etti. “Ülkemizin kurucusu Yüce Atatürk bu günü tüm dünya çocuklarına armağan ederek, geleceğimizin teminatı olan çocuklara verdiği önemi ve onlara duyduğu güveni ortaya koymuştur. Güçlü ve modern Türkiye'mizin geleceğinin teminatı olan çocuklarımızın özgür düşünceli, bilgi donanımlı, üretken, araştıran, sorgulayan, cumhuriyetin kazanımlarının farkında, mili ve manevi değerlere sahip gençler olarak yetiştirilmesi en büyük özlemimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle TBMM'nin kuruluşunun 96. Yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, Cumhuriyetimizin Kurucusu Yüce Atatürk ve silah arkadaşları ile ülke savunmasında can vermiş tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum”.

352 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın