Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi18
Bugün Toplam194
Toplam Ziyaret783215
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ'NDEN KINAMA MESAJI

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ'NDEN KINAMA MESAJI

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi, 15 Temmuz 2016 Cuma günü kalkışılan darbe teşebbüsü ile ilgili kınama mesajı yayınladı.
Milliyetçi Hareket Partisi Grubu adına Kerim Tufan, Cumhuriyet Halk Partisi Grubu adına Mehmet Güney, Adalet ve Kalkınma Partisi Grubu adına Kadir Canlı, Halkların Demokratik Partisi Grubu adına Mustafa Güler'in imzaladığı kınama mesajı şöyle;
“15 Temmuz 2016 günü Türk Demokrasi tarihimiz TSK içerisindeki cuntacı küçük bir grubun kalkıştığı darbe teşebbüsü ile derin bir yara almıştır.
Ancak bugüne kadarki darbelerden ders çıkartan ve büyük tecrübe sahibi olan Türk Milleti hiçbir siyasi ayrım gözetmeden demokrasimizi ve parlamenter sistemimizi korumak ve kollamak uğruna göğsünü siper ederek, darbecilere geçit vermemiştir.
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi olarak, darbe girişimi sırasında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerken, her türlü demokrasi karşıtı hareketi şiddetle kınıyor; tüm halkımıza geçmiş olsun dileklerimizi saygıyla arz ediyoruz.”

378 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın