Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam422
Toplam Ziyaret772361
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MERSİN'DE 'DEMOKRASİ NÖBETLERİ' SÜRÜYOR

MERSİN'DE 'DEMOKRASİ NÖBETLERİ' SÜRÜYOR

15 Temmuz darbe girişiminin ardından meydanları boş bırakmayan Mersinliler, demokrasi nöbetlerini sürdürüyor.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından meydanları boş bırakmayan Mersinliler, demokrasi nöbetlerini sürdürüyor. AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik,"Çocuklarımızın geleceğini çalmaya çalışan bu Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) en büyük tokadı millet vurdu. Torunlarımıza gelecekte anlatabileceğimiz çok güzel bir anımız oldu. Bu milletin birliğini ve dirliğini bütün dünyaya haykırmış olduk" dedi.
Darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbetleri Mersin'de sürüyor. Tarsus, Gülnar ve Mut ilçelerinde demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik ve AK Parti Mersin milletvekilleri Hacı Özkan ile Ali Cumhur Taşkın halka teşekkür ettiler. Demokrasinin yanında duran, iradesine sahip çıkan ve vesayete karşı çıkarak darbeye meydan vermeyen bu halkın önünde saygıyla eğildiğini ifade eden İl Başkanı Ercik, "15 Temmuz utanç gecesini bize yaşatanları lanetliyoruz. Bizler asker ocağını peygamber ocağı olarak bildik. Askeri kışlalar en büyük kutsalımızdır. Bu süreçte dik duran bütün askerlerimize bu meydanlardan selam olsun. Yine dik duruşunu hiç bozmayan ve milli iradenin arkasında olan polis teşkilatımıza da selam olsun. Bu asil milletin hem ellerinden hem de ayaklarından öpüyorum. Çünkü bu asil millet Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tek bir sözüyle bütün meydanları doldurarak darbeye göğsünü siper etmiştir. Dünyaya Türk milletinin ne kadar asil ve yüce olduğunu bir kez daha göstermiştir. Çocuklarımızın geleceğini çalmaya çalışan bu FETÖ'ye en büyük tokadı siz vurdunuz. Torunlarımıza gelecekte anlatabileceğimiz çok güzel bir anımız oldu. Bu milletin birliğini ve dirliğini bütün dünyaya haykırmış olduk" diye konuştu.
AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan ise darbe girişimine en büyük darbeyi milletin vurduğunu kaydederek, "Bizler şunu çok iyi biliyoruz ki batı ülkeleri Türkiye'nin yakasından düşmeyecektir. Çünkü Türkiye ekonomik ve kalkınma anlamında her yıl sıçrama yaparken kendileri yerinde saymaktadır. Türkiye'nin gelişmesini ve bölgede söz sahibi olmasını engellemek isteyen emperyalist batı terör örgütleri üzerinden saldırmaya devam ediyor. Her türlü terör grubu ve teröristlerle işbirliği yapıp Türkiye'ye diz çöktürmeye çalışıyorlar ama Allah'a hamd olsun ki önce Allah sonra da bu aziz millet oldukça hiç kimse bize dik çöktüremeyecektir. Hiçbir darbe ve darbe girişimi bu kadar adice olmamıştı. Bu millet tüfeği, keseri ve sopasıyla darbeci FETÖ'cülere geçit vermedi. Gezi olaylarında bir ağaç için sokağa dökülen o aydın ve akademisyenler neredeler şimdi? Darbe girişiminde bulunuldu neden meydanlarda değilsiniz? Neden millete destek vermiyorsunuz? Onlar buraya gelemezler çünkü sizler kadar yürekli değiller. Bu millete ne kadar teşekkür etsek azdır. Eğer FETÖ darbe yapmış olsaydı şuanda burada size hitap edemeyecektim ve sizler de bu meydanda olamayacaktınız. Kim bilir belki de şimdiye kadar çoktan idam edilmiş olurdum. Hakkınız helal edin sizlere çok şey borçluyuz. Rahat ve müsterih olunuz. Arkamızda bu millet olduğu sürece hiç kimse artık bir daha o darbe girişimine cesaret edemeyecektir. Dünyaya demokrasi ve cesaret dersi veren bu milletten Allah bir kez daha razı olsun. Ama dikkatli olmak zorundayız. Çünkü top ve tüfekle yapamadıklarını aramıza fitne sokarak yapmaya çalışacaklar. Aman dikkatli olalım" ifadelerini kullandı.
AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın da bütün dünyanın bir milletin kendi özgürlüğüne, kararına, iradesine sahip çıkmasını gördüğünü vurgulayarak, "Dünya, bu al bayrağın renginin neden kırmızı olduğunu gördü.15 Temmuz gecesi Allah bu millete tuzak kurmak isteyenlerin tuzağını başlarına geçirdi. Gönlünüzü rahat tutun, Türkiye'nin önü açıktır. Türkiye kutlu yürüyüşüne devam ediyor. Bu milletin evlatları dimdik ayakta ve nöbette. Milletimiz milli iradesine sahip çıkmak için meydanlarda nöbet tutuyor. Karşılarında eski Türkiye yok. Karşında milletin değerleri ile kenetlenmiş mazlum milletlerin, İslam Ümmet'inin yiğit lideri Recep Tayyip Erdoğan var. ve arkasında kefenini giymiş milyonlar var. Haddini bileceksin ey Amerika. Biz senin o iblis üzerinden Pesilvanya'daki o şeytan üzerinden ne yapmak isteğini çok iyi biliyoruz. Türkiye'ye karşı ne kadar düşman örgüt varsa onların yanında nasıl durduğunu çok iyi biliyoruz" diye konuştu.

407 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın