Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam200
Toplam Ziyaret779514
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUT'TA DEMOKRASİ VE ŞEHİTLERİ ANMA MİTİNGİ

MUT'TA DEMOKRASİ VE ŞEHİTLERİ ANMA MİTİNGİ

Ülkemizi kana bulayan darbe girişimine, Mut'ta düzenlenen mitingle tepki gösterildi. Mut Kaymakamlığınca düzenlenen “DEMOKRASİ VE ŞEHİTLERİ ANMA MİTİNGİ”ne her kesimden çok sayıda yurttaş katıldı. Düzenlenen mitingde TSK içerisinde yuvalanan FETÖ/PDY örgütünce gerçekleştirilen darbe girişimi sert bir dille kınandı, demokrasi vurgusu yapıldı. Mitingde, darbe girişiminde şehit düşenler dualarla anıldı.
Mut Kaymakamlığının düzenlediği “DEMOKRASİ VE ŞEHİTLERİ ANMA MİTİNGİ” her kesimden yurttaşı bir araya getirdi. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen mitinge destek verenler arasında Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Yeşil, CHP İlçe Başkanı Abdurrahman Günay, MHP İlçe Başkanı Durmuş Ali Çerekçi ve diğer siyasi parti ilçe başkanları ile sivil toplum örgütlerinden temsilciler yer alırken; birlik beraberlik örneği sergilendi.
Yurttaşların Türk Bayrakları ile katıldığı mitingde Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz ve Belediye Başkanı Nebi Yılmaz birer konuşma yaptı. Yapılan konuşmalarda darbe girişimi sert bir dille kınanırken, demokrasi vurgusu yapıldı. Darbenin milletin dik duruşuyla engellendiği belirtilerek, büyük kahramanlıklar sergilendiği dile getirildi ve darbe girişiminde şehit düşen demokrasi kahramanları saygıyla anıldı.
Yapılan konuşmaların ardından demokrasi şehitleri için dualar okundu, milletimizin bir daha bu acıları yaşamaması temenni edildi.

522 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın