Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam672
Toplam Ziyaret782424
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MERSİN ÜNİVERSİTESİ İLE İŞKUR ARASINDA İŞ BİRLİĞİ

MERSİN ÜNİVERSİTESİ İLE İŞKUR ARASINDA İŞ BİRLİĞİ

Mersin Üniversitesi ve Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) arasında 19-20 Ekim tarihleri arasında Mersin Kongre Sarayı'ında düzenlenecek olan Mersin İş ve Kariyer Fuarı'na yönelik işbirliği protokolü imzalandı.
Söz konusu işbirliği protokolü Mersin Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Mersin İŞKUR adına İl Müdürü Mustafa Kutlu tarafından imzalandı. 26 Agustos Cuma günü Rektörlük Senato Odası'nda gerçekleşen imza törenine tarafların yanı sıra İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi dekanı Prof. Dr. Hüseyin Mualla Yüceol'da katıldı.
Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı İŞKUR'un öğrencilere ve mezunlara yönelik çalışmalarını oldukça önemli bulduklarını ifade etti. İşgücü arz eden kişileri iş piyasası hakkında bilgilendirerek; işgücü talep eden firmalarla buluşturacak olan projede bulunmanın büyük bir onur olduğunu söyleyen Prof. Dr. Çamsarı, emeği geçen herkese teşekkür etti.
İŞKUR İl Müdürü Mustafa Kutlu ise Mersin Üniversitesi ile İŞKUR arasında imzalanan 5'inci işbirliği olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi; “Büyük bir emekle hazırlanan istihdam fuarlarının özellikle öğrenciler için son derece önemli olduğunu düşünmekteyiz. Bu anlamda birçok projemiz gibi Mersin İş ve Kariyer Fuarı'nı da destekleyen Mersin Üniversitesi'ne teşekkür ediyorum” dedi.

347 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın