Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam46
Toplam Ziyaret771557
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUT BELEDİYESİ KENDİ PULUNU KULLANACAK

MUT BELEDİYESİ KENDİ PULUNU KULLANACAK

PTT hizmetlerine yeni bir boyut getirmek amacıyla Kuruluşunun 165. Yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde 25.10.2005 tarihinde "kişisel pul" hizmetine başladı.
Mut Belediyesi olarak “Kişisel Pul” hizmetine Mut'u tanıtmak, yenilikçi hizmetlerden faydalanmak maksadıyla pul bastırdıklarını ifade eden Mut Belediye Başkanı Nebi YILMAZ; “Böylesine güzel bir projenin hayata geçmesinden dolayı son derece memnun olduk. Özel logo çalışmalarımızı yaptık. Pullarımız kullanıma hazır, projede emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Kurumun yenilikçi açılımını takdirle karşılıyoruz. Kendi pulumuzu kullanarak ilçemizin tanıtımına ve ekonomisine katkı sağlamayı amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.
PTT Mersin Baş Müdür Vekili Mehmet ÖRSDEMİR, projenin PTT yenilikçi bir hizmeti olduğunu, ilçe ekonomisine ve tanıtımına katkı sağlamayı amaç edindiğini ve Mut Belediyesi'nin bu projede yer almasından memnuniyet duyduklarını kaydetti ve “Şu anda Mersin'de 96 noktada online işyeri bulunan PTT 43 adet PTTMATİK ile de 24 saat kesintisiz hizmet vermektedir. Sıradan bir kamu kuruluşu olmanın ötesinde rekabetçi ve piyasada belirleyici bir kuruluş haline gelen PTT pulculuğa yeni bir boyut getirmek amacıyla Kuruluşunun 165. Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde 25.10.2005 tarihinde "kişisel pul" hizmetine başlamıştır” dedi. ÖRSDEMİR, pulların herkes tarafından bastırılamadığını darphanede basıldığını kaydetti.
Mut Belediyesi Kişisel Pul örneği ve kullanıma hazır pullar, Belediye Başkanı Nebi YILMAZ'a 26 Ağustos 2016 günü makamında teslim edildi. Teslim törenine PTT Mersin Baş Müdür Vekili Mehmet ÖRSDEMİR, PTT İşletme Hizmetleri Müdürü Nurgül ALTINÖZ, PTT Mut Merkez Müdürü Mustafa YEŞİLDAL ve Mut Belediye Meclis Üyesi Abdullah KESTEL katıldı.

702 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın