Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam232
Toplam Ziyaret785967
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ORYANTİRİNG KURSU SONA ERDİ

ORYANTİRİNG KURSU SONA ERDİ

Mut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Oryantiring Federasyonu ortak çalışması ile başlatılan Oryantiring branşı ve eğitim kursu 8-9 Ekim tarihleri arasında Mut Öğretmen Evinde yapıldı.
Beden eğitimi ve spor öğretmenlerinin katıldığı ve teorik bilgiler ile uygulamalı derslerin işlendiği kursa Türkiye Oryantiring Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Feryal Muştu ve Mersin İl Hakem Komitesi Başkanı Halil İbrahim Uçal eşlik ettiler.
Oldukça heyecanlı geçtiği gözlenen kursta öğretmenler zamana karşı yarışarak, yönleri pusula ve harita ile bularak, hedef bayraklara ulaşarak kendi aralarında yarışmanın zevki ve heyacanını yaşadılar.
Gelişmelerle ile ilgili bilgi veren hemşerimiz Ercan Selçuk: “Öğretmenlerimiz oldukça istekli idi. Takımlarını çıkaracaklar ve yarışmalara hazır hale gelince Mut'ta il ve iller arası yarışma organizasyonları yapılacak. Kursa eşlik eden sayın Feryal Muştu ve sayın Halil İbrahim Uçal ile birlikte Karacaoğlan Çınaraltı Parkı ve Mut Kalesini yarışma yeri olabilir mi amacı ile gezdik. Her iki yere de hayran kaldılar. Sonuç olarak Mut'ta yetişecek öğrencilerimizin de katılabileceği Mersin İl Yarışmaları ve İller arası yarışmaların 2 dönem ortalarında yapılabileceği konusunda mutabık kaldık. Her şey güzel oldu” dedi.

546 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın