Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam380
Toplam Ziyaret786115
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

SULAMA BİRLİĞİ DOĞAN'LA DEVAM DEDİ

SULAMA BİRLİĞİ DOĞAN'LA DEVAM DEDİ

Mut Sulama Birliği Başkanlığına, Mehmet Doğan yeniden seçildi. Geçen ay sonunda yapılan seçimlerde tek aday olarak seçimlere giren Doğan, yapılan seçimler sonucunda oluşan 33 üyeli Birlik Meclisi tarafından Mut Sulama Birliği Başkanlığına getirildi. Mehmet Doğan, Başkanlıkta üçüncü dönemini geçirecek.
Mut Sulama Birliği, seçimlerini tamamladı. Yapılan seçimler sonucunda, tek aday olarak seçimlere giren Mehmet Doğan yeniden Birlik Başkanlığına getirildi.
18 Eylül'de, Mut Merkez Mahalleler ve Yapıntı, Gençali, Fakırca, Selamlı, Elbeyli, Palantepe Mahallelerinde yapılan seçimlerde, 33 üyeli Birlik Meclisi belirlendi. Yeni oluşan meclis, 23 Eylül'de Birlik Başkanı ve Yönetimini belirledi. Birlik Meclisi, Mehmet Doğan'ı yeniden Mut Sulama Birliği Başkanlığına getirdi.
Mehmet Doğan Başkanlığında oluşan Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Aziz Eser, M. Ali Afacan, Mustafa Çelik ve Murat Demir.
2009 yılından beri Başkanlık görevini yürüten Mehmet Doğan, seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu. Doğan, çalışma ve hizmetlerinin bundan sonra da artarak devam edeceğini söyledi.

579 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın