Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi42
Bugün Toplam357
Toplam Ziyaret786092
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUT TENİS LİGİ'NDE ÖDÜLLER SAHİBİNİ BULDU

MUT TENİS LİGİ'NDE ÖDÜLLER SAHİBİNİ BULDU

Akademi Spor Kulübü Başkanı Akın Demirdağ törende yaptığı konuşmada Tenise destek veren Mut Belediyesine, sponsor 3E Düzenli İnşaata ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarken bu tarz Tenis Organizasyonlarının Kulüp önderliğinde daha da artacağını dile getirdi.
Deveci Otel'de düzenlenen yemekli ödül törenine Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Mut İlçe Emniyet Müdürü, Askerlik Şube Başkan Vekili, Akademi Spor Kulübü Yöneticileri, Düzenli 3E İnşaat Sahibi Mustafa Düzenli ve sporcular katıldılar.
Birinci olan Azim Mercan'a ödülünü Başkan Nebi Yılmaz, 2. olan Cengiz Çekiç'e ödülünü Emniyet Müdürü Murat Güney, 3. Olan Ali Tezcan'a ödülünü Mut Askerlik Şube Başkan vekili verdi. Programa katılan protokol üyeleri spora ve sporcuya verilen desteğin gün geçtikçe arttığını belirtirken yapılan bu tür sosyal faaliyetlerin ilçenin adının duyurulmasında büyük rol oynadığını belirttiler. Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz yaptığı konuşmada; “Bir grup sporcu arkadaşımızın bir araya gelerek tenis turnuvası düzenlemeleri, turnuva sonucunda bu tarz bir program hazırlamalarından memnuniyet duyduk, Mut Belediyesi olarak spora ve sporcuya olan desteğimizi elimizden geldiğince yapmaya gayret gösteriyoruz. Bundan sonra yapılan sportif faaliyetlerde de her daim sporun ve sporcunun yanındayız” dedi.

1008 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın