Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam567
Toplam Ziyaret772506
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ŞİMŞEK SEYAHAT'E MERCEDES-BENZ'DEN ÖDÜL

ŞİMŞEK SEYAHAT'E MERCEDES-BENZ'DEN ÖDÜL

Şimşek Seyahat dünyaca ünlü Mercedes-Benz
Fimasından Altın Sertifika Aldı.

İlçemizin köklü firmalarından ve yolcu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Şimşek Seyahat'e Mercedes-Benz firmasından ödül geldi.
Yolcu taşımacılığındaki kalite anlayışı, konforlu seyahat, bakımlı ve güvenli araçlarla yolculuk imkanı sunan Şimşek Seyahat firmasının sahibi Hasan ŞİMŞEK yaptığı açıklamada; “Mut'ta kurulmuş bir firmayız. Yıllarımızı verdiğimiz bu sektörde, Mercedes-Benz gibi dünyaca ünlü bir firmadan ödül almak Mut adına gurur verici ve bu duyguyu bütün hemşerilerimizle paylaşıyoruz. Akdeniz Bölgesi'nde birinci, Türkiye genelinde ise sektörümüzde ilk 5 firmanın arasına girerek kalite ödülü almak bizlerin çalışma şevkini ve sorumluluğunu bir kat daha arttırdı. Bizlerden hizmet alan ve tercih eden bütün yolcularımıza en güzel hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Mut'tan Haber Gazetesi olarak, dünya markası Mercedes-Benz firmasından kalite ödülü alan ve Türkiye'de sektöründe ilk beş firma arasına giren Şimşek Seyahat firmasının sahiplerini ve çalışanlarını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz

741 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın