Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam243
Toplam Ziyaret779557
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUT'TA CUMHURİYET ŞÖLENİ

MUT'TA CUMHURİYET ŞÖLENİ

Mut Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde “Bayrağını Al Gel” sloganıyla, Cumhuriyet Yürüyüşü ve konser tertipledi.
31 Ekim 2016 günü Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayarak, Hükümet Caddesi, Anayol güzergahı ve tekrar Cumhuriyet Meydanı'nda toplanılmak üzere yapılan Cumhuriyet Yürüyüşü, Anamur Mehteran Takımının seslendirdiği marşlarla gerçekleşti.
Yürüyüşe katılan Mut halkı ellerinde bayraklar ve meşalelerle birlikte, “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez, Vatan Sana Canım Feda, Ne Mutlu Türküm Diyene, Her Şey Vatan İçin” sloganları attı.
Cumhuriyet Meydanında toplanan Mut halkı, hep bir ağızdan İstiklal Marşımızı okudu. Mehteran Takımının gösterilerinin ardından Savaş KORKMAZ ve Özgür ŞAHİNSOY'un müzikleri ile eğlendi. Sahneye son olarak sanatçı Ahmet ŞAFAK çıktı. Konser programında Ahmet ŞAFAK konserinde tam anlamıyla coşkuyu yaşayan Mutlular, Cumhuriyete sahip çıktıklarının mesajını verdi.
Gecede sahne alan sanatçılar ile Gülnar Belediye Başkanı Ahmet GÜNEL'e ve Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE'ye hediyelerini takdim eden Mut Belediye Başkanı Nebi YILMAZ, konuşmasında “29 Ekim Cumhuriyet Bayramını hep birlikte kutladık. Bize cumhuriyeti armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere cumhuriyetimizin kurucularını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum. Biz, Cumhuriyetimize sonuna kadar sahip çıkacağız, Mustafa Kemal'in yolundan ayrılmayacağız. Kurtuluş mücadelesinde Kuvay-i Milliye hareketleriyle milli, mücadelede 254 şehit veren, vatanına bayrağına sahip çıkan Mut halkının alnından öpüyorum” dedi.

249 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın