Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam652
Toplam Ziyaret782404
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUT ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI KIR BASINLA BULUŞTU

MUT ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI KIR BASINLA BULUŞTU

Mut Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine atanan Soner Kır, ilçemizde görev yapan ulusal ve yerel basının temsilcileriyle bir araya geldi.
Mut Ülkü Ocakları Başkanlığı binasında basın mensuplarıyla buluşan Başkan Kır, Mut'ta ayrım yapmadan herkesi mi kucaklayacaklarını belirtti.
Ocak başkanlığının bir bayrak yarışı olduğunu ve bayrağı Başkan Fatih Mehmet Serbes'ten devraldığını ifade eden Kır, Serbest'e yaptığı önemli hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Soner Kır; "Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz'un takdiriyle Ülkü Ocaklarında devir-teslim yapılarak görev bana verildi. Eski Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Mehmet Serbes'e de ben huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Kendisi iyi hizmetlerde bulundu. " dedi.
Mut'lulardan bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada kendilerine destek vermelerini isteyen Kır, "Ülkü Ocakları olarak yapmayı planladığımız birçok faaliyet var. İlkokul 1.sınıf öğrencilerine yönelik ücretsiz etüt projemiz, kitap okuma projemiz var, en kısa sürede bu projeleri faaliyete geçireceğiz” diye konuştu.
Başkan Kır, basın mensuplarıyla çay içip sohbet etti. Yaklaşık bir saat süren sohbette karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.

404 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın