Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam270
Toplam Ziyaret779584
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ONUR YAPRAKÇI'DAN TALK SHOW

ONUR YAPRAKÇI'DAN TALK SHOW

TRT ekranlarının sevilen yüzü Onur Yaprakçı, hazırladığı Talk Show programıyla Mutlu hemşerileriyle buluştu. Mut Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleştirilen programa, Mutlu izleyiciler yoğun ilgi gösterdi.
Sahne ve televizyon formatıyla hazırlanan Onur Yaprakçı Talk Show programının konukları; tv dizilerinden tanıdığımız Tahsin Taşkın ve Max Bendo, Mutlu hemşerimiz Türk Halk Müziği sanatçısı Ali Rıza Yılmaz ile Pop Müzik sanatçıları Faruk Ka ve Zeynep Dizdar oldu.
Türk halkının sevdiği isimlerle ve izleyicilerle sohbet eden Onur Yaprakçı'ya, orkestrası ve Doğaçlama Tiyatro Ekibi eşlik etti.
İzleyenlerin keyifli anlar yaşadığı Talk Show programında; Tahsin Taşkın yaptığı taklitlerle, Max Bendo sempatik tavırlarıyla beğeni kazandı. Ali Rıza Yılmaz, Faruk Ka ve Zeynep Dizdar seslendirdikleri şarkılarla izleyenleri coşturdu. Onur Yaprakçı'nın ekibinden olan 'Doğaçlama Tiyatro Ekibi' ise, izleyicilerin belirlediği konu üzerinde doğaçlama tiyatro gösterisi yaptı. Programda, yapılan esprilerle izleyiciler kahkahaya boğuldu.
Salonun tamamen dolduğu programı izlemeye gelenler arasında; Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Belediye Başkanı Nebi Yılmaz ve İlçe Emniyet Müdürü Murat Güney yer aldı.
Talk Show programının sonunda Onur Yaprakçı'ya çiçek veren Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Yaprakçı'ya ve konuklarına teşekkürlerini iletti.

406 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın