Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam261
Toplam Ziyaret771772
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

YILMAZ'DAN ÖĞRETMENLERE KARANFİL

YILMAZ'DAN ÖĞRETMENLERE KARANFİL

Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Mut'taki eğitim öğretim kurumlarına ziyarette bulunarak öğretmenlere karanfil hediye etti.
İlçede görev yapan öğretmenleri tebrik eden ve karanfil dağıtan Başkan Yılmaz, öğrencilerle de sohbet etti. Ziyaret esnasında öğretmenlere kutsal bir görevi icra ettikleri için teşekkür eden Yılmaz, “Değerli öğretmenlerimizi geleceği inşa eden usta birer hizmetkar olarak görüyoruz. Ülkemizin sağlam temeller üzerine inşa edilmiş olması, lider bir ülke olması ve aydınlık yarınlar için olmazsa olmazı olan eğitim alanında sorumlulukları çok büyük olan öğretmenlerimizi bu günlerinde yalnız bırakmamak, onlara destek olmak istedik. Öğrencilerimizin geleceğe hazırlanmasında, topluma faydalı birer birey olmasında öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, görevlerini aşkla, şevkle icra eden öğrenmelerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.
Öğrencilere isteklerini soran Yılmaz, gelen talepleri tek tek not aldı. Öğrencilik yıllarında yaşadığı bazı anıları anlattıktan sonra öğrencilere kendisinin de bir isteği olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz, “Sizlerden benim de bir isteğim var. Onu yerine getireceğinize inanıyorum. Bu ülkenin öğretmene, doktora, avukata, mühendise, iş adamına, siyasetçiye ihtiyacı var. Her biriniz alanınızda başarılı olup, bu ülkenin geleceğinde söz sahibi olmalısınız. Derslerinizi ve öğretmenlerinizi severek geleceğe hazırlanın. Sizlerden isteğim, başarılı olmanızdır. Hepinizi seviyorum, başarılar diliyorum” dedi.
Başkan Yılmaz, son olarak okul yöneticilerine iyi dileklerde bulunarak okul ziyaretlerini tamamladı.

268 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın