Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam237
Toplam Ziyaret781989
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ÖLÜMSÜZ KOMEDİ'YE YOĞUN İLGİ

ÖLÜMSÜZ KOMEDİ'YE YOĞUN İLGİ

Eğitim-İş Mut Temsilciliği'nin düzenlediği organizasyonla ilçemize gelen İzmir'in Derin Sahne tiyatro topluluğu, “Ölümsüz Komedi” adlı eseri sahneye koydu. Mut Halk Eğitim Merkezi Salonunda sahnelenen oyuna Mutlu tiyatroseverler yoğun ilgi gösterirken, salon tamamen doldu.
Tayfun Türkili'nin yazdığı eserden sahneye uyarlanan polisiye komedi oyununu, Cüneyt Gürbüz yönetti. 2 perdelik oyunda; Cüneyt Gürbüz, Emel Gürbüz, Emel Çalış, Serkan Demir, Muhammet Küçükabaz, M. Burak Dikilitaş ve Burçin Bıyık rol aldı.
İzleyenleri gülmekten kırıp geçiren ve kahkahaya boğan oyun; orta yaşlı, çapkın Faruk etrafında dönüyor. Faruk, sevgilisi Mine'ye kavuşmak ve onunla evlenebilmek için, karısı Güzide'yi öldürme planları yapar. Oyunda, karısını öldürmek için birçok girişimde bulunan Faruk'un her seferinde başarısız olması ve bunun etrafında gelişen olaylar komik bir dille anlatılıyor.
Eğitim-İş (Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası) Mut Temsilcisi Hayati Bağçalı, oyun sonunda tiyatroculara çiçek takdim etti. Kısa bir konuşma yapan Bağçalı, izleyicilere ve Derin Sahne ekibine teşekkürlerini iletti.

313 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın