Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam221
Toplam Ziyaret782705
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

NEBİ YILMAZ, EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE DESTEK VE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

NEBİ YILMAZ, EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE DESTEK VE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleştirilen saldırıdan dolayı birim müdürleriyle birlikte, Mut İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne taziye ziyaretinde bulundu.
Mut İlçe Emniyet Müdürü Murat Güney'i makamında ziyaret eden Başkan Yılmaz, derin üzüntü içerisinde olduklarını belirterek, “Bu tür saldırılar hiçbir şekilde birlik ve beraberliğimizi bozamayacak, 400 personelimle birlikte Emniyetin 24 saat emrinde bir neferi ve askeri olarak çalışmaya hazırız” dedi.
Emniyet teşkilatının 24 saat emrinde olduklarını ifade eden Başkan Yılmaz, “Malum İstanbul Beşiktaş'taki olaylardan dolayı ülke olarak, şahıs olarak üzgünüz. Terörün her türlüsünden nefret ediyoruz ve kınıyoruz. Emniyet mensubu tüm arkadaşlarımıza başsağlığı diliyorum. Belediye çalışanları olarak personelimle beraber hem ülkemin hem de emniyetin emrindeyiz. Onların böyle bir dönemde psikolojik baskı altında yaptıkları çalışmalarına her türlü desteği veriyoruz. Onların psikolojilerini aşıp bu ülkeye daha iyi hizmet etmeleri için emniyet teşkilatının 24 saat emrindeyiz. Onların bir neferi askeri olarak çalışmaya hazırız” dedi.
İlçe Emniyet Müdürü Güney ise, “Belediye Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Ayaklarına sağlık, sağ olsunlar. Bu ülke hepimizin içinde bulunulan şartları görüyoruz. Türkiye'mizin bunların üstesinden gelebilmesi için emniyet teşkilatı olarak üzerimize ne görev varsa yapmaya hazırız. Zaten yapıyorduk bundan sonrada aynı şekilde yapmaya devam edeceğiz. Gerek Mut'umuza gerek ülkemize hizmet etme noktasında her türlü çalışmalarımıza devam edeceğiz. Her türlü fedakarlığı göstereceğiz inşallah. Bu işlerde kısa zamanda çözüme ve ülkemiz huzura kavuşacak. Bundan da hiçbir şüphemiz yok. Ben tekrardan ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Sayın Nebi Yılmaz ve arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

670 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın