Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam202
Toplam Ziyaret772141
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MESKİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLEDİ

MESKİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Mersin Merkez ve İlçelerde aynı anda bilgilendirme toplantıları düzenledi.
Bilgilendirme toplantılarına Belediye Başkanları, Vatandaşlarımız, Protokol Mensupları, Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve Basın Mensupları katılırken MESKİ Genel Müdürlüğü Yetkilileri tarafından sunumlar yapıldı.
Mersin Merkez (Toroslar, Akdeniz, Yenişehir ve Mezitli) ilçeleri için yapılan bilgilendirme toplantısı Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayında; Çamlıyayla, Tarsus, Erdemli, Gülnar, Mut, Aydıncık, Bozyazı, Silifke ve Anamur İlçelerin ise ilçe merkezlerinde yer alan toplantı salonlarında gerçekleştirildi. Bilgilendirme toplantılarında, MESKİ'nin Kurumsal yapısı, 01 Nisan 2014-31 Ekim 2016 yılı faaliyetleri ve 2017 yılı Mali yılı bütçe ve tam maliyet esaslı tarifelerin sunumu gerçekleştirildi. Suyun hikâyesi konulu kısa film gösterimini takiben katılımcıların soruları, talepleri, öneri ve şikâyetleri alınarak gerekenin en kısa sürede yapılacağı ifade edildi.
MESKİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yapılan bu tarz toplantıların vatandaşlarımız ile doğrudan doğruya diyaloğumuzu sağlaması açısından çok önemli olduğu belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi; “ Yapılan bilgilendirme toplantıları ile MESKİ' nin gerçekleştirdiği faaliyetler ve hazırladıkları projeler hakkında bilgileri vatandaşlarımızla paylaştık. Bu tarz toplantılar ile vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunmak için neler yapabiliriz konusunda görüş alışverişlerinde bulunarak diyalogu ve dinamiği en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz. Toplantılar için emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Bilgilendirme toplantılarımızı 2017 yılı içerisinde düzenli aralıklarla yapmaya devam edeceğiz. Tek sevdamız, tek gayemiz, tek emelimiz, Mersin ve Mersin'in gelişmesi ve kalkınmasıdır. Emellerimize ulaşmanın tek yoluda çalışmak, çalışmak, çalışmaktır. Zoru hemen imkânsızı zamanla başarırız diyen Sayın Başkanımız Burhanettin Kocamaz'ın sevgi ve selamlarını iletir, katkı ve katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederiz ” denildi.

289 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın