Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam5
Toplam Ziyaret781163
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU'NDAN, GÜVENLİK GÜÇLERİNE TAZİYE VE DESTEK ZİYARETİ

TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU'NDAN, GÜVENLİK GÜÇLERİNE TAZİYE VE DESTEK ZİYARETİ

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Gürsel Aydın ve Yönetim Kurulu üyeleri, İstanbul Beşiktaş'ta emniyet teşkilatına ve Kayseri'de askeriyeye gerçekleştirilen saldırıdan dolayı, Mut İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ardından Mut İlçe Jandarma Komutanlığı'na taziye ziyaretinde bulundular.
Mut İlçe Emniyet Müdürü Murat Güney'i makamında ziyaret eden Başkan Aydın derin üzüntü içerisinde olduklarını belirterek, “Bu tür saldırılar hiçbir şekilde birlik ve beraberliğimizi bozamayacak, Türk milleti olarak bizler birbirimize daha sıkı sarılıp bu tür badireleri dimdik ayakta atlatacağız” dedi.
“Malum İstanbul Beşiktaş'taki ve Kayseri'deki olaylardan dolayı ülke olarak çok büyük üzüntü yaşadık” diyen Aydın ; “Terörün her türlüsünden nefret ediyoruz ve kınıyoruz. Saldırıda yaralanan vatandaşlarımıza acil Şialar diliyor, hayatını kaybeden görev şehitlerine Allah'tan Rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.
Mut Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Gürsel Aydın koordinesiyle gerçekleşen ziyarete Mustafa Kumru (Başkan Yardımcısı), Hamza Doğan (Başkan Yardımcısı), Şahin Sezer (Meclis Başkanı), Ahmet Özkan (Sayman Üye), Hüseyin Kaçar (Üye) başkana eşlik ettiler.

338 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın