Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam85
Toplam Ziyaret780842
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

EVLERİ GÖÇTÜ BELEDİYE OTELE YERLEŞTİRDİ

EVLERİ GÖÇTÜ BELEDİYE OTELE YERLEŞTİRDİ

Mut Belediyesi son 80 yılın en yoğun yağışından zarar görenlere yardım seferberliği başlattı. Afetten zarar gören vatandaşlara yardım etmek için Mut Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü kapsamlı bir çalışma başlattı.
Evleri zarar görenlerin, mağdur olmamaları için tespit, durum değerlendirmesi ve acil müdahale başlıkları altında çalışma yürüten ekipler, ilçemiz Keleceköy Mahallesi'nde kar yağışı sonrası evi göçen TUR ailesine yardım etti. Aileyi ilk olarak ilçemizdeki bir otele yerleştiren Mut Belediyesi, evinin durumu hakkında nasıl bir yol izleneceği konusunda çalışmalara başladı.
Konu hakkında bilgi veren Başkan Nebi YILMAZ, “Bildiğiniz gibi ilçemiz yoğun bir kar yağışının etkisi altında kaldı. Birçok vatandaşımız mağdur oldu. Tarım ve hayvancılıktan tutunda elektrik kesintisine, sağlık sorunlarından tutunda maddi zararlara kadar her şey önümüze geldi. İlçemiz Keleceköy Mahallesindeki Ayşe ve Muhammet TUR isimli ailemiz de evleri göçen, mağdur vatandaşlarımızdan. Biz öncelikle kendilerini otele yerleştirdik. Bütün masraflarını karşılıyoruz. Ailemizin, Evde Bakım Hizmetleri kapsamında sağlık kontrolünden geçmesi için gerekli müracaatları yaptık. Kendileriyle yakından alakadar oluyoruz. Bizim anlayışımızda belediyecilik darda kalanın yanında olmak ve baba ocağından sonra en güvenilir adres olmak vardır” dedi.

314 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın