Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam350
Toplam Ziyaret781508
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

AK PARTİ MUT İLÇE TEŞKİLATI'NDAN GAZETEMİZE ZİYARET

AK PARTİ MUT İLÇE TEŞKİLATI'NDAN GAZETEMİZE ZİYARET

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mut İlçe Teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemizi ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Osman Pirgon, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiye Can, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Sıdıka Gezer, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Örs katıldı.
Mut'tan Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi Ali Yaver Soylu ile görüşen AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Osman Pirgon gazetecilik mesleğinin, özellikle çok büyük fedakarlıklar isteyen ve zor şartlarda yapılan önemli bir meslek olduğunu belirterek; Kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşan gazetecilerimiz zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedirler" dedi.
İlçemizde görev yapan tüm basın mensuplarını ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladıklarını dile getiren Pirgon ; “Halkın doğru haber almasını sağlamak gibi çok önemli bir görevi ifa eden basın mensuplarına ne kadar teşekkür etsek az. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nüzü en güzel dileklerimle kutlar, gazetenizde fedakârca çalışan tüm gazeteci arkadaşlara başarılar dilerim” dedi.
AK Parti Heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Mut'tan Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi Ali Yaver Soylu, nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti İlçe Yönetimine teşekkür etti.
Ziyaret sonrası AK Parti Heyeti, Mut'tan Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi Ali Yaver Soylu ve çalışanları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

527 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın