Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam455
Toplam Ziyaret778624
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ÖZEL AKIN ÇELİK ETÜT EĞİTİM MERKEZİ TATİL ATÖLYELERİ BAŞLADI

ÖZEL AKIN ÇELİK ETÜT EĞİTİM MERKEZİ TATİL ATÖLYELERİ BAŞLADI

İlçemizde ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik hizmet veren Özel Akın Çelik Etüt Eğitim Merkezi 15 tatil'de çocuklar için eğitici atölyeler hazırladı.
23 Ocak Pazartesi günü start veren tatil atölyesi 1.sınıf yaş grubundan başlayıp 8. Sınıflara kadar öğrencilerin hem ders çalışmasına yardımcı oluyor hem de keyifli vakit geçirmelerini sağlıyor.
Drama Atölyesi, Robot Atölyesi, Müzik Atölyesi, Görsel Sanatlar Atölyesi, Mutfak Atölyesi ve Zeka Oyunları Atölyesinde oluşan gruplarda birbirinden farklı eğitici etkinliklerle ile öğrencilerde yapılan gözlemlerde, öğrencilerin hem yeteneklerini ön plana çıkardığı, hem derslerini severek yaptıkları hem de keyifli bir tatil geçirecekleri gözlerden kaçmadı.
Amaç, “Yeteneklerini Ortaya Çıkarmak”
15 Tatil Atölyeleri ile ilgili açıklama bulunan Akın Çelik; “Tatil atölyelerinde amacımız öğrencilerin bireysel yeteneklerini ön plana çıkarmak ve aynı zamanda öğrencilerin keyifli bir tatil geçirmelerini sağlamak. Öğrencileri eğitici ve günlük hayatta yaşamlarını kolaylaştırıcı yeteneklerini ön plana çıkarmak adına yaptığımız atölye çalışmasında bizlere destek olan çalışma arkadaşlarıma, çok değerli öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Belirlenen programlar dahilinde atölye çalışmalarına düzenli olarak katılacak öğrencilerin bu çalışmalar sonrasında okul ve derslerinde de gözle görülür bir iyileşmenin olacağını dile getiren Akın Çelik ; “çocuklara en güzel tatil hediyesi Akın Çelik atölyeleri” dedi.

543 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın