Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam192
Toplam Ziyaret783213
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUT İDMAN YURDU ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA İLERLİYOR

MUT İDMAN YURDU ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA İLERLİYOR

O SENE BU SENE
BUNDAN SONRA HERSENE
MUT HALKI EL ELE
MUT İDMANYURDU BAL LİGİNE

RE-GOLD Yapı Mut İdman Yurdu Belediye Spor futbol takımımız adım adım şampiyonluğa doğru gidiyor.
28 Ocak Cumartesi günü Mersin Suni çim stadında Mersin Gençlerbirliği deplasmanından'da 3-0 gibi bir skorla galip gelerek 3 puanı hanesine yazan Mut İdman Yurdu Belediye Spor güçlü rakiplerine rağmen şampiyonluk yoluna emin adımlarla ilerliyor.
Zorlu Mersin deplasmanı sonrası RE-GOLD Mut İdman Yurdu Belediye Spor Yönetim Kurulu Üyesi Basın Yayın Sorumlusu Sayın Nejdet Budak ile Mut İdman Yurdu Belediye Spor hakkında bir röportajımız oldu.
Nejdet Budak İle gerçekleştirdiğimiz röportajımızda budak ; “Bu gün burada RE-GOLD Mut İdman Yurdu Belediye Spor yönetim kurulu ailesi olarak Mersin Gençlerbirliği deplasmanından'da galip gelmenin sevinci ve gururu içerisindeyiz. Bu kış dönemi olumsuz hava şartları zor saha şartlarını kayıpsız veya en az kayıplar ile atlamak bizim için çok önemli. Böyle bir dönemde yine çok şükür galip gelmesini bilen Futbolcularımızı ve Antrenörlerimizi İdmanyurdu yönetim kurulu ailesi olarak kutluyor, bu anlamlı galibiyeti gece, gündüz yaz, kış demeden takımımıza sahip çıkıp maç boyunca hiç susmayıp destek olan taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Hepsinden Allah razı olsun kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.
Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl yine futbol takımımıza en büyük desteği veren Futbol takımımızın şampiyon olması için ve hepimizin sadece bal ligi ile sınırlı kalmaması BAL Ligine çıkıldığı yıl hedef 3. lig olmasını gerektiğini belirten Budak; “Bu hedeflerin kalıcı olması gerektiğini bunun için de Mut İdmanyurdunun en büyük sıkıntılarından biri olan alt yapı tesisi konusunda adım atan yatakhanesi, yemekhanesi, TV ve oyun salonu cafe ve yönetim kurulu toplantı salonunun içerisinde bulunduğu altyapı tesisleri binasının temelini atan ve şu anda kaba inşaatının tamamlandığı, tahminen yaz döneminde tamamen bitirilip teslim edileceğini belirten Mut Belediye Başkanımız Nebi YILMAZ beye Mut İdman Yurdu Belediye spor Yönetim kurulu ailesi olarak teşekkür ederiz. Sezon başında Kulübümüzün Emektar Başkanı Yusuf UZUN Bey tarafından güçlü ve çalışkan, aktif kişilerden oluşan güzel bir yönetim kurulu oluşturularak o sene bu sene sloganı ile hedefi şampiyonluk olan bu yola çıktık.
Bu çizdiğimiz şampiyonluk yolunda memleketimizin güzel Mutumuzun değerli evladı RE-GOLD Yapı işyeri sahibi Rafet ENGEL Beyin sponsorluk desteğini de alarak gücümüze bir nevi de olsa güç katan bu büyük yürekli memleket sevdalısı insana İdman Yurdu Yönetim Kurulu ailesi olarak teşekkür ederiz.
Buradan aynı hassasiyeti diğer iş adamlarımızın da gösterip desteklerini beklediğimizi buradan sizin aracılınızla iletmek isteriz.
Mersin'in Tarsus, Erdemli, Silifke, Anamur, Mezitli, Toroslar, ilçeleri bu güne kadar iş adamlarının vermiş oldukları destekleri ile birçok kez Bölgesel lige çıkmışlardır. Bizde diyoruz ki bizim ilçe olarak bunlardan aşağıda olacak kadar ne eksiğimiz var. Olmazsa olmaz anlayışı ile bu şampiyonluk yoluna böyle bir günde Mut halkımızın birlik ve beraberlik içerisinde tek yumruk olup takımımıza sahip çıkacağına hep inandık ve hep inanacağız” dedi.
Sözlerine şöyle devam eden BUDAK; “Bu durumda şöyle diyoruz. Yarın çok geç olmadan
HAYDİ MUT HALKI TAKIMINA SAHİP ÇIK. O SENE BU SENE, BUNDAN SONRA HERSENE MUT HALKI EL ELE, MUT İDMANYURDU BAL LİGİNE” şeklinde konuştu.

569 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın