Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam516
Toplam Ziyaret783537
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUT KAYMAKAMLIĞI’NDAN KAR SEFERBERLİĞİ

MUT KAYMAKAMLIĞI’NDAN KAR SEFERBERLİĞİ

Geçtiğimiz hafta içerisinde ilçemiz Sertavul Yaylası'nda yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma bir gün ara verildi. Bu sebepten dolayı şehirlerarası yolculuk yapan yolcular, İlçe Kaymakamı Mehmet Ali AKYÜZ'ün girişimleri ile ilçemizde bir gece misafir edildi.
Kar yağışından dolayı mahsur kalan vatandaşlar için olaya müdahale eden Mut İlçe Kaymakamı Mehmet Ali AKYÜZ'ün talimatı ile Mut İlçe Emniyet Müdürlüğü, Mut Bölge Trafik İstasyon Amirliği ve Mut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden oluşan kriz masası oluşturuldu.
Kriz masasının koordineli çalışması sonucu 27.01.2017 tarihinde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Sertavul zirvede Mut-Karaman yolu kapanmasından dolayı dinlenme tesislerinde ve otogarda mahsur kalan 6 otobüsteki 120 kişi, otobüslerle bulundukları yerlerden alınarak, Özdemirler Çok Programlı Lisesine ait öğrenci yurduna taşındı. Yurda getirilen vatandaşlar konaklamaları için odalarına yerleştirildi ve yemek ihtiyaçları giderildi. Bir gece konaklamaları sağlanan vatandaşlar ertesi gün yolun açılması ile yola devam ettiler.
İlçe Kaymakamı Mehmet Ali AKYÜZ Başkanlığındaki kriz masasının gayretlerinden son derece memnun kalan yolcular, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz'e ve yetkililere çok teşekkür ettiler.

593 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın