Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam336
Toplam Ziyaret783923
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

SOKAKLARDA YATAN ASKERE BELEDİYE SAHİP ÇIKTI

SOKAKLARDA YATAN ASKERE BELEDİYE SAHİP ÇIKTI

Vatani görevini yapmak üzere İzmir'e giden, görev sırasında geçirdiği kaza sonucu ameliyat olarak hava değişimi için memleketi Mersin'e gelen ve kalacak yeri olmaması nedeniyle barınma ihtiyacını sokaklarda karşılayan 23 yaşındaki er İsmail Tutkun'a, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz sahip çıktı. Er İsmail Tutkun, Başkan Kocamaz tarafından Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal tesislerinde misafir edilmeye başlandı.
Çocuk Esirgeme Kurumu'nda büyüyen ve kendisini büyüten ailesini küçük yaşta kaybettikten sonra sokaklarda yaşamaya başlayan İsmail Tutkun, vatani görevini tamamlamak üzere gittiği İzmir'den hava değişimi nedeniyle döndüğü Mersin'de gidecek yeri olmadığı için barınma ihtiyacını sokaklarda karşılamaya başladı. Er İsmail Tutkun'un yardımına ise Mersin Büyükşehir Belediyesi koştu.
Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerince bulunduğu yerden alınan Er İsmail Tutkun, tüm ihtiyaçları karşılandıktan sonra Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'la bir araya geldi. Er İsmail Tutkun'u makamında ağırlayan ve onunla sohbet eden Başkan Kocamaz, “Bu ülkenin askeri de polisi de bizim için çok kıymetli. Bizler için canını hiçe sayan, göklerde dalgalanan bayrağımızı indirmemek için hiç düşünmeden canlarını verecek olan askerimize ve polislerimize sahip çıkmak hepimizin boynunun borcu. Bizler de vatani görevini gerçekleştirdiği sırada, geçirdiği rahatsızlık sonucu memleketi Mersin'e gelen ve kalacak yeri olmadığını öğrendiğimiz askerimize Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak sahip çıktık. Artık askerimiz Büyükşehir Belediyemize ait sosyal tesislerimizde misafirimiz olacak” dedi.

542 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın