Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam75
Toplam Ziyaret783096
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ASAYİŞ UYGULAMALARINA DEVAM

ASAYİŞ UYGULAMALARINA DEVAM

Ülke genelinde güvenlik ve asayişin sağlanmasına yönelik operasyonlar kapsamında ilçemizdeki güvenlik güçleri tarafından yürütülen çalışmalar ara vermeden devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde başlayan denetlemelerde. GBT uygulamasına ağırlık verilirken, eksik evrakları olan araçların sahiplerine gerekli yasal işlemlerin yapıldığı belirtildi.
Mut İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Mut İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin yaptığı uygulamalarda görev alan 12 ekip, 85 araç kontrolü, 417 şahsa GBT sorgulaması yaptı. Yapılan sorgulamalarda, 3 araç trafikten men edilirken, 2.000 TL para cezası uygulandı.
Mut İlçe Emniyet Müdürü Murat Güney konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “İlçe genelinde yürüttüğümüz geniş çaplı asayiş uygulamasında; polisin önleyici kolluk görevini daha ön plana çıkarmayı, suçun işlenmesine mahal vermeyen bir anlayışla Mut'luların huzuru ile sükununu sağlamayı ve güvenlik güçlerine olan güvencini artırmayı hedefledik. Vatandaşların yapılan uygulamalardan memnun kalması bizleri mutlu ediyor, ülke genelinde yapılan güvenlik uygulamalarının ilçemizde de devam edecek” diye konuştu.

437 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın