Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam329
Toplam Ziyaret783916
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

İLÇE SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

İLÇE SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Mut Kaymakamlığı tarafından İlçe daire amirleri, sivil toplum kuruluşları ve mahalle muhtarları ile birlikte ilçenin sorunları konulu toplantı yapıldı.
Mut Ziraat Odası konferans salonunda yapılan toplantıya İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Mehmet Malgır, Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, İlçe Emniyet Müdür vekili Komiser Erdal Soykök, daire amirleri ve Muhtarlar katıldı.
Kaymakam Mehmet Ali Akyüz, bir ilçede kamu hizmetlerinde ihtiyaç duyulan koordinasyonun sağlanması konunun taraflarının birlikte olmaları ve hedefe kilitlenmeleri sayesinde sorunların çözümünün mümkün olacağını belirtti. İlçenin sorunları konulu bir toplantı olduğunu vurgulayan Akyüz, “İlçenin sorunları nelerdir, sorunların çözümü noktasında gayretimiz ne olmalıdır, sorularına bu toplantı ile cevap arayacağız” dedi.
Belediye Meclis üyelerinin ve köy muhtarlarının da görüşlerinin alındığı, istek ve taleplerinin dinlendiği toplantıda hep birlikte dayanışma halinde, koordineli bir şekilde çalışıldığında çok güzel işlere imza atabileceklerini belirten Akyüz, “Kurumlarımızın birbirlerinin iş ve işlemlerinden haberdar olmaları açısından bu gibi toplantıların faydalı olduğunu” ifade etti.
Konuşmanın ardından Toplantı fikir alışverişi ve bilgilendirmelerle verimli ve faydalı bir ortamda gerçekleşti.

486 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın