Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam521
Toplam Ziyaret783542
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MERSİN İTFAİYESİ HİZMET AĞINI GENİŞLETİYOR

MERSİN İTFAİYESİ HİZMET AĞINI GENİŞLETİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, etkin hizmet anlayışıyla hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda Tarsus'a yeni bir istasyon kuran İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Mersin'de hizmet veren istasyon sayısını 17'ye yükseltti.
İl genelindeki istasyon sayısı 17'ye yükseldi
Tarsus'a bağlı, Bahşiş Mahallesi'nde yeni bir istasyon kurarak istasyon sayısını 17'ye yükselten Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Tarsus İtfaiye Grup Amirliği'ne bağlı Bahşiş İtfaiye İstasyonu'nda 9 personel ile 7/24 Mersinlilere hizmet veriyor.
İl genelinde, 569 personel, 14 Grup Amirliği ve amirliklere bağlı istasyonlarla her koşulda Mersinlilere hizmet vermeye devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, son üç yıl içerisinde Toroslar'da bir Grup Amirliği ve amirliklere bağlı Fındıkpınarı, Mezitli Hal, Arslanköy, Tekeli, Erdemli Merkez, Yenice olmak üzere altı istasyonu hayata geçirerek, hizmet halkasına bir yenisini daha eklemişti.
Avrupa standartlarında her yıl en az iki hizmet noktası kurmayı hedefleyen ve mevcut alanları revize eden Mersin İtfaiyesi, bu bağlamda Erdemli İtfaiye Grup Amirliği hizmet binası inşaatına başladı. Aynı zamanda Mezitli İtfaiye Grup Amirliği hizmet binasının temeli de atıldı.

289 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın