Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam72
Toplam Ziyaret783093
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

HIRSIZLAR YAYLA EVLERİNE DADANDI

HIRSIZLAR YAYLA EVLERİNE DADANDI

İlçemizde bulunan evleri ve iş yerlerini soyan hırsızlar şimdide yayla evlerine dadandı.
Yaylalarda kimsenin kalmamasını fırsat bilen hırsızlar yayla evlerini tek tek soymaya başladı. Evleri soyulan vatandaşlar, kapı ve pencerelerin kırılarak evlerinin soyulduğunu söyledi.
Alınan bilgiye göre, İlçeye bağlı Akgedik yaylasında onlarca ev hırsızlar tarafından adeta soyularak talan edildi. Pencere ve kapı kilitlerini kırarak yayla evlerine giren hırsızların, evlerde buldukları para eder ne varsa çaldılar. Bu güne kadar böyle bir hırsızlık olaylarını yaşamadıklarını söyleyen vatandaşlar, hırsızların bu kadar rahat bir şekilde hareket etmesi bizi endişelendiriyor dediler.
Evi soyulan Musa Gezer, “Havanın güzel olması sebebiyle eşimle birlikte Akgedik yaylasındaki evimizi gezmeye gittik. Evimizin kapı ve pencerelerinin kırılmış olduğunu görünce şaşkına döndük. Evin içine girdiğimizde değerli eşyalarımız olan, buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon gibi değerli eşyalarımız çalınmış. Komşuların evlerinde aynı şekilde soyulmuş şaşkına döndük.” dedi.
Olayın Mut İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine haber verilmesi üzerine, jandarma ekipleri soyulan evlerin tespitini yaparak hırsızların yakalanması için soruşturma başlattı.

611 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın