Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam451
Toplam Ziyaret778620
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

JANDARMADAN HUZUR OPERASYONU

JANDARMADAN HUZUR OPERASYONU

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kentte huzur ve güven ortamı sağlamak amacıyla kendi sorumluluk alanında son 10 günde 146 kişi hakkında yasal işlem yaptı.
Mersin Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kentte huzur ve güven ortamı ile vatandaşların temel hak ve hürriyetlerinin korunması, kanun hakimiyetinin ve devlet otoritesinin tesisi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 2 ayrı operasyonda terör örgütü PKK/KCK ile ilgili 6, terör örgütü FETÖ/PDY ile ilişkisi tespit edilen 1 kişi hakkında yasal işlem yaptı.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler ise müdahale ettiği 8 ayrı olayda 15 şüpheli şahıs hakkında gerekli yasal işlem yaptı. Ekipler ayrıca kaçakçılık olayları kapsamında yapılan operasyonlarda 1 adet jeneratör, 1 adet kırıcı delici alet, 21 adet muhtelif kazı malzemesi ve 1 otomobil ele geçirdi.
Asayiş Şube Müdürlüğünce müdahale edilen 148 olayda ise 124 şüpheli şahıs hakkında gerekli yasal işlemler yapıldı. Müdahale edilen olaylar neticesinde 7 adet av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca ve bu tabancaya ait 1 adet şarjör, 2 adet bıçak, bin 400 paket sigara, 2 adet cep telefonu ve bu telefonlara ait sim kart ile çok sayıda kadın ve çocuk kıyafeti ele geçirildi.

479 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın