Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam264
Toplam Ziyaret771775
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

POLİSTEN KAÇANLARIN ARACINDA KAÇAK SİGARA ÇIKTI

POLİSTEN KAÇANLARIN ARACINDA KAÇAK SİGARA ÇIKTI

Mersin'de polislerin "dur" ihtarına uymayarak kaçan şüphelilerin terk ettiği otomobilden, 3 bin 755 paket gümrük kaçağı sigara çıktı.Polisten kaçanların aracından 3 bin 755 paket kaçak sigara çıktı.
Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Toroslar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri suçlulara yönelik kontrollerini sürdürüyor. 8 Mart'ta gerçekleştirilen kontrollerde Tozkoparan Mahallesi ara sokaklarında bir otomobil, polislerin 'dur' ihtarına uymayarak kaçtı. Bunun üzerine polislerin kovalamacası sonucu başka bir araca çarparak duran otomobilin içerisindeki 3 kişi karanlıktan faydalanarak olay yerinden kaçtı. Ekiplerin araç içerisinde yaptıkları aramada ise değişik markalarda 3 bin 755 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. El konulan araç, trafikten men edildi.
Olaydan kısa bir süre sonra başka bir polis merkezine aracının çalındığı iddiası ile müracaatta bulunduğu belirlenen Suriye uyruklu O.B. isimli şahıs, gümrük kaçağı sigara dolu aracın sahibi olduğu tespit edilerek, gözaltına alındı.

562 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın