Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam660
Toplam Ziyaret779288
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

REGOLD YAPI MUT İDMAN YURDU BELEDİYESPOR GÜMBÜR GÜMBÜR İLERLİYOR

REGOLD YAPI MUT İDMAN YURDU BELEDİYESPOR GÜMBÜR GÜMBÜR İLERLİYOR

Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Mersin Ormanspor – Regold Yapı Mut İdman Yurdu Belediyespor arasında Toroslar suni çim stadında gerçekleştirilen müsabakada ilçemiz takımı üstün gayret gösterdi.
Kalede Mustafa, defansta Hakkı, Mirza, Fatih ve Ahmet Şahin orta alanda Veysel, Joniur, Fırat Ekrem ve Cihan ileri uçta da Hüseyin'in yer aldığı ilk 11'de, maça hızlı başlayan Regold Yapı Mut İdman Yurdu Belediyespor 20. dakikada Ekrem'in yaptığı güzel asistle Hüseyin topu ağlarla buluşturmasıyla öne geçti. 1-0 önde seyreden ilçe takımımız kısa bir süre sonra Cihan'ın kale sahası içerisinde yerde kalmasıyla kazanılan penaltı atışını gole çevirerek skoru 2-0 yaptı. 40. dakikada karşı takımın kaydettiği golle 2-1 olan skor ilk yarı sonucu olarak kaydedildi.
İkinci yarıya hızlı başlayan ilçemiz takımı Regold Yapı Mut İdman Yurdu Belediyespor 70.dakikada forvet oyuncusu Hüseyin'in skoru 3-1 yapmasıyla rahat bir nefes aldı. Gole golle cevap veren Mersin Orman spor 74.dakikada skoru 3-2 yaptı. Kıyasıya çekişmenin yaşandığı maç sonucu Regold Yapı Mut İdman Yurdu Belediyespor 3 - Mersin Ormanspor 2 olarak gerçekleşti.

Bal Ligine Doğru

Geçtiğimiz hafta Mut İlçe Stadyumunda gerçekleştirilen Regold Yapı Mut İdman Yurdu Belediyespor ile Yolspor karşılaşmasında kalede Mustafa , savunma hattında Hakkı,Mirza, Ahmet Şahin Fatih ve Fetih dörtlüsüyle orta alanda Veysel , Jonior, Fırat, Tayfun ve Cihan ileri uçta da Hüseyin'in yer aldığı ilk 11'le karşılaşmaya başlayan ilçe takımımız 10.dakikada Cihan, 15. dakikada Fırat ve 25. dakikada tekrar Cihan'ın kaydettiği gollerle 3-0 öne geçti. 42. dakikada rakip takımın bulduğu golle ilk yarı sonucu 3-1 olarak bitti.
İkinci yarıya hızlı başlayan gençler Cihan'ın kaydettiği golle skoru 4-1 yaptı. Çekişmeli geçen Regold Yapı Mut İdman Yurdu Belediyespor Yolspor karşılaşmasında karambolden gol yakalayan Yol spor skoru 4-2 yaptı. Maç Regold Yapı Mut İdman Yurdu Belediyespor'un 4-2'lik galibiyetiyle sona erdi. Futbol müsabakasına ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi.
Maç sonrasında kısa bir açıklama yapan kulüp yöneticileri ; “Takımımızda emeği geçen Antrönümüz Gürsoy Turan, Yrd. Antrönümüz Asım Aydın, malzemeci Çınar Efe ve tüm takım arkadaşlarımıza ve bizlere canı gönülden inanan Mut halkına teşekkür ediyor desteklerinin devamını beliyoruz” dediler.

515 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın