Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam678
Toplam Ziyaret772617
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUT’A 1000 YENİ FİDAN

MUT’A 1000 YENİ FİDAN

Orman Haftası nedeniyle İlkokul Öğrencileri bin adet fidan dikti.

İlçemiz Gazi İlköğretim Okulu öğrencileri 21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftası nedeniyle bin adet Servi fidan dikti.
Çaltılı Mahallesi Kırobası karayolu üzerinde Çaltılı Mevkine 21 – 26 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftası nedeniyle 150 öğrenci ve Orman işçileri ile birlikte bin adet fidan dikti.
Fidan dikimine İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Gergin, Öğrenciler, Orman işletme personeli ve kurum amirleri katıldı.
Dikilen fidan sonrası açıklama yapan Mut Orman İşletme Müdür Yardımcısı Ali Ceylan, “21 Mart Dünya Orman Haftası dolaysıyla öğrencilerle yapmış olduğumuz fidan dikme etkinliğine devam etmekteyiz. Bugün Gazi İlköğretim okuluyla 150 öğrenci, Orman işletme personeli ve kurum amirleriyle beraber etkinliğimizi tamamlayacağız. Fidanlarımız dikim sahasına uygun olarak Selvi fidanları dikiyoruz” dedi.
Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz ise, “Orman Haftası münasebetiyle çaltılı dikim sahasında orman teşkilatı ile birlikte öğrencilerimize fidan diktiriyoruz. Öğrencilere yeşilin, fidanın önemini bizzat yaşayarak gösteriyoruz. Bu etkinliğin düzenlenmesinde orman teşkilatına, Milli Eğitim Müdürlüğü ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Fidan dikiminin çok güzel bir etkinlik olduğunu dile getiren öğrenci Tuğba ise, “Çok güzel bir etkinlik gerçekten. Büyüyünce buraya gelip diktiğimiz fidanları büyümüş mü diye bakacağım. Büyüyünce burası kocaman bir orman olacak. İnşallah bizde çocuklarımızı getirip ağaçları diktiğimizi göstereceğiz. Bu çok güzel bir etkinlikti gerçekten çok severek yaptık” dedi.

435 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın