Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam223
Toplam Ziyaret785384
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

KARGOYA VERİLEN KAHVE ÖĞÜTME MAKİNESİNDEN UYUŞTURUCU HAP ÇIKTI

KARGOYA VERİLEN KAHVE ÖĞÜTME MAKİNESİNDEN UYUŞTURUCU HAP ÇIKTI

Mersin polisi, Suudi Arabistan'a gönderilmek üzere kargoya verilen kahve öğütme makinesinin içinde 25 bin captagon uyuşturucu hap ele geçirdi.
Ekipler ayrıca olayla bağlantılı olarak şehir dışına çıkmaya çalışan bir araçta yaptığı aramada 82 bin captagon hap ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan Suriyeli 2 şahıs, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uluslararası uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
Son olarak bir kargo şirketi aracılığıyla yurt dışına uyuşturucu ticareti yapılacağının istihbaratını alan ekipler, bu yönde çalışma yürüttü.
Bu kapsamda belirlenen kargo şirketine operasyon düzenleyen ekipler, Suudi Arabistan'a gönderilmek üzere verilen kahve öğütme makinesinde inceleme yaptı. Narkotik köpeği 'Tina'nın da katıldığı arama sonucunda kahve öğütme makinesi içine gizlenmiş 25 bin adet captagon uyuşturucu hap ele geçirildi.
Narkotik ekipleri, aynı gün olayla bağlantısı olduğunu belirlediği şahısları yakalamak için çalışma başlattı. Araba ile şehir dışına kaçmaya çalışan şahıslar, kovalamaca sonucu yakalandı. Araç içerisinde yapılan aramada ise 82 bin captagon hap ele geçirildi.
Olayla ilgili gözaltına alınan Suriye uyruklu 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

1104 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın