Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam239
Toplam Ziyaret785400
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

SAHTE PARAYA DİKKAT!

SAHTE PARAYA DİKKAT!

Mut Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gürsel Aydın, kayısı, erik sezonunda yabancıların bölgede cirit attığına dikkat çekerek, üreticilerin, esnafın mağdur olmaması için sahte paralara karşı dikkatli olmalarını istedi.
İlçede kayısı ve erik hasadının yapıldığı bu dönemde yabancıların kol gezdiğine dikkat çeken Başkan Mehmet Gürsel Aydın, “Yabancıların cirit attığı bir yaz aylarını yaşıyoruz. Özellikle 5, 10, 20, 50 ve 200 TL'lere çok dikkat edilmesi gerekir. Kayısı sezonu dolaysıyla ilçemize girip çıkan yabancıların yetkililer tarafından çalıştıkları mekanlarda kimlik kontrollerinin sık sık yapılması gerekir. Sahte paraların sahte olup olmadığını ilk etapta anlayamıyoruz. Dikkatlice bakıldığında küçük bir yazıyla geçersizdir yazıyor. Bu yazıyada dikkat etmek bayağı zor. Parayı aldıktan sonra öğrendiğimizde ise iş işten geçiyor. Bu konuda yetkililerin bizi bilinçlendirmesini bekliyoruz” dedi.
İlçe esnafı, şu an piyasada 5, 10, 20, 50 ve 200 TL'lik banknotların kendilerine ve diğer şubelerine de verildiğini söyleyerek, "Meslektaşların daha dikkatli olması gerekmektedir. Özellikle bu sahte paralar akşam verilmekte. Bunları verenlerin bir şebeke olduğunu düşünüyoruz” dediler.

871 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın