Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam397
Toplam Ziyaret785558
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUT ŞOFÖRLER ODASI'NDAN İFTAR

MUT ŞOFÖRLER ODASI'NDAN İFTAR

Mut Şoförler ve Otomobilciler Odasınca verilen iftar daveti ilçe protokolü ile esnafı bir araya getirdi. Sofrasını il yöneticileriyle paylaşan Mut şoför esnafı birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergiledi.
Mut Öğretmenevi'nde verilen İftar yemeğine Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz , Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Murat Güney, İlçe Jandarma Komutanı Kd. Başçavuş Mehmet Balgır, Halkbank Şube Müdürü Mevlüt Korkmaz; Birlik Başkan Vekilleri Nesil Aydın, Alper Deniz, Birlik Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Şahbudak, Mustafa Köç, Mehmet Torun, Uçal Mavili, İsmet Erdoğan, Birlik Denetim Kurulu üyeleri Ahmet Çetin, Eyüp Cülüc ve Yılmaz Kaya, Birlik Disiplin Kurulu üyesi Zeynel Nar, Erdemli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Orhan Güler, Gülnar Şoförler Odası Başkanı Ali Çalışkan, Mersin Şoförler Odası Özel Kalem Müdürü Münir Güler ile çok sayıda oda üyesi ve diğer davetliler katılım gösterdi.
Mut Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Evren'in misafirlere hoş geldiniz dileklerini iletmesi sonrası söz alan Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, ilçe protokolu, oda başkanları ve şoför esnafını yılda bir kezde olsa bir araya getiren nadide bir iftar sofrasında bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. Başkan Dinçer, “ Mut Şoförler ve Otomobilciler Odamızın sofrasını paylaşmak, şoför esnafımızla bir arada olmak, onların bu anına ortak olmaktan büyük onur ve gurur duyuyorum” dedi. Dinçer şöyle devam etti . “İftar sofraları esnafımızın sofrasını ekmeğini paylaştığı,birlik ve beraberliğin sergilendiği en anlamlı davettir. Bu mübarek ramazan ayında üyeler arasında birlik ve beraberliği pekiştirmek adına iftar sofrasının büyük anlam taşımaktadır. Ramazan ayının bereketi ile esnafımız bir araya gelerek dayanışma ve kaynaşmalarını sağlamaktadır. Ben bu birlikteliği sağlayan oda başkanımıza, yönetim kurulu üyelerine ve oda üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi iletiyor, bu davette esnafımızı yalnız bırakmayan başta ilçe kaymakamımız ve belediye başkanımız olmak üzere tüm protokol üyelerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

888 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın