Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam370
Toplam Ziyaret785531
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ÜLKÜ OCAKLARINDAN ŞEHİTLİK ZİYARETİ

ÜLKÜ OCAKLARINDAN ŞEHİTLİK ZİYARETİ

Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanlığı, ilçedeki merkez mezarlıkta bulunan şehitliği ziyaret etti. Ziyaret kapsamında şehitlerimizin kabirleri sulandı, temizliği ve bayrakları kontrol edildi, dualar edilerek şehitlerimizin ruhuna gönderildi.
Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanlığı ilçede yer alan şehit kabirleri ziyaretine devam ediyor. Daha önce Işıklar, Göksu ve Doğancı Mahalle kabristanındaki şehit kabirlerini ziyaret edip temizlik durumunu ve bayraklarını kontrol eden Mut Ülkü Ocakları bu kez de İlçe merkez mezarlıktaki şehit kabirlerini ziyaret etti.
Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanı Soner KIR “Şehit, Allah rızası için; din, vatan, millet uğruna canını veren kişiye denir. Bizim milletimizde bu mertebeye ulaşmak, vatanı ve milleti için canını vermek şereflerin en büyüğüdür. Ölümün üzerine gözlerini kırpmadan giden, kanlarıyla bayrağımıza al rengini veren bu insanlar, geride bize bu cennet vatanı bıraktılar. Ruhları şad, mekânları cennet olsun. Bundan sonraki süreçte de bize düşen en büyük görev şehitlerimizin mirasına sahip çıkmak, ülkemizi koruyup ve kollamaktır. Her türlü iç ve dış tehditlere karşı dik durmaktır. Ülkücü Türk Gençliği 'ne Millet olma bilincini aşılamak ve vatan sevgisinin önemini hissettirmektir. “ diyerek sözlerini tamamladı.

743 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın