Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam379
Toplam Ziyaret781537
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUT ÜLKÜ OCAKLARI UYUŞTURUCUYA SAVAŞ AÇTI

MUT ÜLKÜ OCAKLARI UYUŞTURUCUYA SAVAŞ AÇTI

Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanlığı, Genel Başkanı Olcay Kılavuz'un “ Yeni Cephemizin Adı Uyuşturucu İle Mücadele” ve “ Türk Gençliği Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme!” sloganları ile başlattığı madde bağımlılığı ile mücadeleye Mersin'in Mut ilçesinde destek vermeye devam ediyor.
Mart ayında “ Madde Bağımlılığı” konulu seminer düzenleyen ve hazırlattığı el broşürlerini halka dağıtan Mut Ülkü Ocakları bu kez “Madde Bağımlılığı” ile ilgili hazırlattığı afişleri ilçenin değişik yerlerine asarak farkındalık yaratmaya çalışıyor. Ülkemizde ve dünyada uyuşturucu madde kullanımı gün geçtikçe artmakta, uyuşturucu kullanma yaşı ise düşmektedir. Yapılan araştırmalar göstermektedir ki uyuşturucu kullanımına başlamada en önemli unsur arkadaş ve çevredir. Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanlığı olarak gençlik üzerindeki sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Gençlerimizin toplumda sağlıklı birer birey olmalarını önemsiyoruz.
Etkinlikle ilgili açıklama yapan Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanı Soner KIR “Genel Başkanımız Sayın Olcay KILAVUZ Beyefendinin uyuşturucu ile mücadele konusundaki azmi ve kararlılığı “ Madde Bağımlılığı” konulu etkinliklerin ortaya çıkması ve devam etmesinde en büyük etkendir. Mut Ülkü Ocakları olarak son yıllarda artış gösteren madde bağımlılığı sorununa dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak temel amacımızdır. Farkındalık yarattığımız soruna karşı sorunun ortadan kaldırılması konusunda ortak mücadele etmek istiyoruz. Maddenin esiri olan bireyleri tespit etmek ve tedaviye yönlendirmek ve yaşam kalitesini yükseltmek, sağlığından sorumlu bireyler olmalarını sağlamak Mut Ülkü Ocakları olarak temel gayemizdir. Bu nedenle ÜLKÜ OCAKLARI olarak Genel Başkanımız Olcay KILAVUZ Beyefendinin de ifadesiyle " Yeni Cephemizin Adı Uyuşturucu ile Mücadeledir". Bu mücadelede tüm hemşerilerimizi ortak mücadeleye davet ediyorum.” dedi.
Ey Türk Gençliği!
Damarlarındaki asil kanı kirletme!
Maddenin Esiri Olma!

925 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın