Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam337
Toplam Ziyaret780645
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

EĞLENCE MEKANINDA SİLAHLI KAVGA 1 ÖLÜ, 2 YARALI

EĞLENCE MEKANINDA SİLAHLI KAVGA 1 ÖLÜ, 2 YARALI

İlçemizde,Hüseyin Sarı'nın işlettiği içkili eğlence mekanında çıkan kavgada av tüfeğiyle ateş edilmesi sonucu işletme sahibi olay yerinde hayatını kaybederken iş yerinde çalışan 2 kadını da yaralandı.
Edinilen bileğiye göre olay Ortaköy Mahallesi'nde bulunan bir eğlence mekânında meydana geldi.
İddiaya göre, Hüseyin Sarı'nın işlettiği eğlence mekânına 07 GMA 79 plakalı dolmuşla gelen Abbas lakaplı Mustafa Gül, mekânda çalışan kadını zorla götürmek istedi. Olaya engel olmak isteyen mekân sahibi Hüseyin Sarı'yı yanında getirdiği av tüfeğiyle vuran Gül daha sonra mekânda çalışan Gulmıra Maxmudovna ve Malıka Nemotova isimli yabancı uyruklu kadınları vurdu.
Mekan sahibi Hüseyin Sarı olay yerinde hayatını kaybederken, vurularak yaralanan Gulmıra Maxmudovna ve Malıka Nemotova olay yerine gelen 112 Acil ekibi tarafından Mut Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan durumu ağır olan Gulmıra Maxmudovna ise Mersin'e sevk edildi.
Olaydan sonra mekan dışında da silahla ateş eden zanlı, daha sonra başka bir araca binerek olay yerinden uzaklaştı. Olaydan sonra kimliği tespit edilen Abbas lakaplı Mustafa Gül yakalanarak gözaltına alındı.
Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

868 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın