Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam170
Toplam Ziyaret778339
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BAYRAMLAŞMA PROGRAMI ÇINARALTI PARKINDA YAPILACAK

BAYRAMLAŞMA PROGRAMI ÇINARALTI PARKINDA YAPILACAK

Kurban Bayramı münasebetiyle ilçemizde bayramlaşma programı 1 Eylül 2017 Cuma günü saat:14:00'de Çınaraltı Parkı'nda gerçekleştirilecek.
Tarihi Karacaoğlan Çınaraltı Parkı'nda halkla bayramlaşma ile başlayan programın akabinde Devlet Hastanesi ziyareti, İlçe Jandarma Komutanlığı ziyareti, İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyareti, Emniyet ve Jandarma Birimlerinden oluşturulan heyetlerin Şehit ve Gazi ailelerini ziyaret edilecek.
Kurban Bayramı münasebetiyle okurlarımızla bayram mesajı paylaşan Gazetemiz imtiyaz sahibi Ali Yaver Soylu ; “Bayramlarımız, kardeşlik bilincimizi yenileme, aramızdaki muhabbet ve dayanışmayı pekiştirme vesilesidir. Bayramlar aynı zamanda bir gönül kazanma seferberliğidir. Ebedi kardeşliğimizi, tebrikler ve tekbirlerle yeniden ihya ettiğimiz bayram günlerinde, 78 milyon daha bir muhabbetle kucaklaşıyoruz. Sevginin, vefanın, sadakatin, fedakârlığın simgesi olan Kurbanın ve Kurban Bayramının anlamını çok iyi kavramak mecburiyetindeyiz. Bu bayramda, muhtaçların hanelerine, muhabbet ve sevinç taşımalıyız. Kurban ibadetiyle bizden istenen, elimizle birlikte gönlümüzü de birbirimize açmak, gönülden verebilmektir. Bu günler, aynı zamanda Hac ibadetinin ifa edildiği; dilleri, ırkları, tenleri, renkleri, kültürleri ve coğrafyaları farklı milyonlarca Müslümanın, Arafat meydanında, dualar eşliğinde, müstesna bir kardeşlik manzarası sergilediği günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimin, Kurban Bayramını en içten duygularla kutlar, bu vesile ile aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anar, herkese sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini diler, selam ve saygılarımı sunarım" dedi.

684 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın