Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam475
Toplam Ziyaret772414
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762
HASAN KURTULAN
mutludegerleme@gmail.com
GÖZLERİNDEKİ KORKUYU GÖRDÜNÜZ MÜ?
09/11/2016
12 Ekim 2016 tarihli gazetemizdeki makalemde HDP/PKK terör örgütünün ve bu örgütün dayandığı kültürel ve sosyo-psikolojik altyapıyı tecrübemle öğrenip dilimin döndüğü kadarıyla anlatmaya çalışmıştım. Daha önce de terör örgütü ve uzantılarına yönelik atılmasını herkesin gerekli gördüğü adımları dile getirdim. Çok şükür ki, Devlet aklı kendine geldi ve hepimizin memnuniyetle izlediği hızlı ve doğru adımlar attı. 
Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki kaçakçılığın (Uyuşturucu, silah ve insan) önüne geçecek tedbirler alındı, başta Lice olmak üzere hint keneviri yetiştirilen alanlar imha edilip hammadde temininin önüne geçildi, adeta lojistik üssü haline getirip halka zulmettikleri Belediyelere kayyım ataması yapıldı, siyasi uzantıların küstahlıklarına gerekli cevaplar verilip en son olarak da hak ettikleri yere, cezaevine gönderildiler. 
Devletin şefkat eliyle birlikte, kudret elinin aynı anda devrede olması gerektiğini ve malum kesimin sadece “Gücün Dilinden” anladıklarını, sıradan insanları kaybetmemek bakımından ise şefkat elinin devrede olması gerektiğini yazmıştım. Devlet erki, gerekli adımları attıkça, adeta küstahlıkta dünya rekoru kıran, halk arasındaki tabirle “Ali Kıran, Baş Kesen” pozlarda dolaşan bu “soğan erkekleri” önce kem-küm etmeye sonra da panik hareketler yapmaya başladılar. Bu ekibin önde gelenlerinin yaptıkları basın toplantılarında, verdikleri mülakatlarda gözlerine dikkatli bakın, gözlerinde korku var, evet, korkuyorlar çünkü taptıkları şey olan “Güç”ün kendilerine gazapla döndüğünü anladılar, üstelik arkalarındaki yabancı güçlerin de dikkatleri başka yerlerde, cılız seslerle itirazdan başka bir şey yapmaya zaman ve mecalleri yok.
Gerek Güç'ün kimde olduğunun gösterilmesi, gerekse hendek siyasetinin tesiriyle bugün HDP/PKK'nın sosyolojik tabanında ciddi çözülmeler görülmektedir. Aşiretlerin toplanıp bildiri yayınlamaları, Diyarbakır ve çevre İllerde HDP/PKK'lılara yönelik gösterilen tepkiler, hatta HDP binalarının taşlanması gibi hareketler, tutuklanan terör örgütünün sivil kanadının lider(!)cikleri için yapılan bütün isyan çağrılarına rağmen halkın tepkisiz kalması ve 50-100 militan hariç kimseyi meydanlara toplayamamaları, bölge tarihinde daha önce görülmüş şeyler değildir. 
Özetle, Psikolojik üstünlük ele geçirilmiştir, devamında örgütün kurduğu/kurdurduğu ekonomik birimlerin (Şirketler, müteahhitlik şirkerleri, oteller, tatil köyleri vb) kamulaştırılması ile haraç almakta oldukları firmaların bundan kurtarılıp idari ve ekonomik özgürlüklerinin sağlanması vardır. 
Sıradan bir vatandaş olarak, 40 yıllık bu memleketin başının belası edilmiş terör örgütüne yönelik sağlam duruşları sebebiyle, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'a, Sayın İçişleri Bakanımızın şahsında tüm emniyet güçlerimize, Sayın Genelkurmay Başkanımızın şahsında tüm askeri güçlerimize, muhalefette olmasına rağmen bu haklı davada devletimiz ve hükümetimizin yanında duran Sayın MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'ye şükranlarımı sunmak, halkımızın yanlarında olduğunu bildirmek istiyorum. 


1858 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

BAK ŞU ALLAH’IN İŞİNE! - 05/03/2024
BAK ŞU ALLAH’IN İŞİNE!
GEL GEL YAPIYORLAR - 02/02/2024
GEL GEL YAPIYORLAR
DEVLETİN MALI DENİZ - 23/01/2024
DEVLETİN MALI DENİZ
BATAKLIĞI KURUTMAK LAZIM - 16/01/2024
BATAKLIĞI KURUTMAK LAZIM
YOK SAYARAK PROBLEMLERİ ÇÖZEMEZSİNİZ - 05/01/2024
YOK SAYARAK PROBLEMLERİ ÇÖZEMEZSİNİZ
BU AYIP KİMİN? UTANDIM - 29/12/2023
BU AYIP KİMİN? UTANDIM
NASIL YOLDAN ÇIKILIR? - 03/11/2023
NASIL YOLDAN ÇIKILIR?
İLGİNÇ ŞEYLER OLUYOR - 27/10/2023
İLGİNÇ ŞEYLER OLUYOR
ELİM YAZMAYA GİTMEDİ - 20/10/2023
ELİM YAZMAYA GİTMEDİ
 Devamı