Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam595
Toplam Ziyaret782347
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762
Muhsin MANAV
muhsin33_1@hotmail.com
GİZLİ ÖZELLİK
28/03/2018
Merhaba;
Ülke gündemimiz sınır dışı operasyonlarımız ve bu operasyonlarda canını veren kahraman askerlerimizin şehadeti ile çepeçevre adeta.
Kimileri şehitler ölmez vatan bölünmez diyerek mücadeleye daha da sıkı sarılırken, kimileri de bu cümleden bile rahatsız olabiliyor.
Demokrasi ve özgürlük varsa bunlar olacaktır elbette. Âmâ bunu söyleyenler ayrıca demokrasi yok, özgürlük yok diye de zırvalayabiliyorlar.
Önümüzdeki yıl yapılacak olan CB seçimlerine katılması mümkün olmayan “kayı” boyunun partisinin başındaki hanımın bundan habersiz olması da demokrasi ve özgürlüktür.
Bu hanımın takipçileri kendi partisine olağanüstü kongre yaptırmaya bile gücü yetmeyen birinin lider olabileceğini sanmakta özgürdürler. Bu da demokrasidir.
Şu an belediyemizde ve malum partide olup bu hanımla fotoğraf çektirip yola onunla devam edeceğinin sinyalini verenlerin nasıl bir geleceğin hayalini kurdukları da onların özgürlüğüdür.
Kimseyle ittifak yapmayacağız deyip bir süre sonra kıvıranların manevra kabiliyeti de onların özgürlüğüdür.
Aslen bürokrat kesimden olup, bir dönem belediyede her şeyi eline yüzüne bulaştıran gereksizin tekrar seçileceğini sanması aslında onun özgürlüğü değildir ama burada yazılmaz.
Bu gereksizin mevcut görevinden istifa etmeden çeşitli faaliyetlerde bulunması da onun yukarda yazamadığım özelliğinin dışa vurumudur.
Bu hep böyle olmuştur. Halk seni göreve getirir. Görevi beceremezsin ve yine halk seni görevden alır. Buna seçim deniyor ve 5 yılda bir oluyor.
Göreve getirilirken mevzuyu kendi açısı yerine dalkavukların pertavsızı ile gören seçilmiş, görev kendisinden alınınca bunu halkın yaptığını kabullenemiyor.
Kabullenemediği için de kendisine görevi değil de dışarıyı gösteren halkın kendisini tekrar görevlendireceği hayalini kuruyor. Bu da yukarda yazamadığım özelliğin travma halidir.
Travmanın tedavisi bilinen yöntemlerin çok dışındadır. Başarısızlığı ödüllendirmeyen sistemin dışında bir renge transfer olmanız gerekiyor. Bu çok zor olmaz. Zira önceki sunumda da oradan gelmiştiniz.
Bu da hastanın EX olmasına yol açar çünkü genelde ittifak eden iki rengin bunu yerele indirmesi durumunda hastanın gidecek olduğu adres “kayı” obası olabilir. Bu obada bulunanlar ise önceki marketing vakasından dolayı hastayı içeriye almayabilirler
Son olarak renksiz olup herkese hitap etme seçeneği var ki; bu seçeneğin neticeye dönüşmesi için bu seçeneği kullanan kişinin toplumdaki herkesin kabulü olması gerekir.2004 te olduğu gibi.
Buraya kadar olan ihtimallere kendi açımdan baktığımda söz konusu şahıs için yukarda yazamadığım özelliğinden dolayı her hangi bir gelecek görünmüyor.
Tabii bu yazamadığım özelliğinden dolayı bunu görmesini beklemiyorum. Bazıları önünü göremez ve önündeki şeyin başına gelmesini önleyemez. Bu da öyle
Kendisi ve çevresindekilerin beyhude çabaları ileriki dönemlerde hatırlandığında yine yukarda yazamadığım özelliği ile beraber anılacaktır.
Hepimiz için hayırlısını dilerken yukarda yazamadığım özelliğin hepimizden uzak olmasını da temenni ediyorum
Afiyet olsun


2071 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

ESKİDENDİ - 29/06/2022
ESKİDENDİ
FAŞİZMİN YALDIZLI CİLASI - 08/06/2022
FAŞİZMİN YALDIZLI CİLASI
UCUBELERİN MAYIS DANSI - 01/06/2022
UCUBELERİN MAYIS DANSI
BİDON UMUDU - 25/05/2022
BİDON UMUDU
ZEKİ MUHALEFETİN ÖZELLİKLERİ - 18/05/2022
ZEKİ MUHALEFETİN ÖZELLİKLERİ
OSMAN GEZEMEZ OLDU - 27/04/2022
OSMAN GEZEMEZ OLDU
SOYLU BİLGE - 30/03/2022
SOYLU BİLGE
RETİNA MESELESİ - 09/03/2022
RETİNA MESELESİ
ŞUBAT YAZISI - 02/03/2022
ŞUBAT YAZISI
 Devamı