Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam664
Toplam Ziyaret782416
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762
Muhsin MANAV
muhsin33_1@hotmail.com
AVRUPA ENDİŞELİ AMA ...
09/11/2016
Merhaba,
Ülkemizin bulunduğu pozisyon ve gösterdiği gelişim Avrupa ve Avrupa'nın içerdeki beslemeleri tarafından anlaşılamıyor. Avrupa ne komiktir ki bizi hala AB ye almamakla tehdit edebileceğini zannediyor. Kırmızıçizgiden bahsediyor. Ve her zaman yaptığı gibi endişeleniyor.
Böylesine komik, zayıf ve köhnemiş Avrupa'nın içimizde yaşayan beslemeleri de gidip o ülkelerden birine yerleşip sığındığı saraya soytarı olmayı kabul edebiliyor. Bu ülke darbe tehlikesi yaşarken ve terör yüzünden evlatlarını kaybederken endişelenmeyen Avrupa, PKK'lı şerefsizler gözaltına alınınca endişelendi.
Ülkemiz canlı bombalarla sarsılırken endişelenmeyen şerefsiz Avrupa, canlı bombayı GYY olduğu gazetede saklayan vatan haini için endişelendi. Neticede o hain artık alman vatandaşı oldu. Bu ülkenin ekmeğini yedi, gitti Almanya'nın iti oldu. Şerefini şerefsizce ve defalarca satan bir sırtlandan daha fazlasını beklemek saflık olur zaten
Yalan yanlış haberlerle, cemaatin finanse ettiği bir pislik haline gelen cumhuriyet gazetesi, cemaat yayın organı zaman ile ikiz manşetler atarken, Cancık kendi ülkesine iftiralar atarken endişelenmeyen Avrupa cumhuriyette yazı diye necaset ve hades biriktiren sözde gazeteciler tutuklanınca endişelendi.
Şerefsizler bu kadarla da bitmedi. Ülkenin ana muhalefet lideri ve sözde Atatürk'ün partisinin genel müdürü PKK lı itlere sahip çıktı. Eger bunda birazcık şeref haysiyet olsaydı, bu PKK itlerinden biri tükürük muhabbeti yaptığında iki çift laf edip devlet adamı gibi davranırdı. Bu şerefsiz teröristlere arkadaşlar dedi. Bir ara Yenikapı ruhu filan derken Avrupa endişeleniverdi.
Kemal'in Artvin'de verilen ayar ile tekrar eski moduna dönmesi üzerine hiçbir şey hissetmeyen Avrupa, OHAL ve KHK'lardan sonra endişelendi. İnsanın keşke Avrupalı olsam da ben de endişelensem diyesi geliyor.
Polise tokat atarak gündeme gelen bir hapishane kaçkını olan sabahat tutuklanınca, tokat atılırken heykel olan Avrupa yine endişelendi. İTris Baluken adlı bir terör destekçisi, PKK sözcüsü, kendisini tutuklayan polislerin onu araca bindirirken başı zarar görmesin diye başına temas etmesi üzerine “ben milyonların iradesiyim” buyurmuş. Evet milyon dolarların ya da milyon euroların iradesisin. Sana istediği her şeyi yaptıranların parasının esirisin, kölesisin, şerefsizsin. Harbiden milyonlarca insanın iradesi olsan, insanları öldürenlerin sözcüsü olmazsın. Bu arada bu yazdıklarımdan dolayı Avrupa'nın endişelendiğini duydum.
Kendi atraksiyonları ve projeksiyonu dışında olan gelişmeler eğer işine gelirse sessiz kalan, işine gelmezse endişelenen Avrupa, yani yaşlı kadın, yani yosma, bunamış durumda. Hala bizim AB yi falan önemsediğimizi sanıyorlar. Kırmızı çizgileri umurumuzda zannediyorlar. Ordan herhangi bir Avrupalı politikacının yaptığı açıklama ile hemen esas duruşa geçen titrek başbakanlar ve çobandan hallice C.Başkanları var sanıyorlar. Tak deyince, şak diye yapan hükümetler var sanıyorlar. Bunlar olmayınca da endişeleniyorlar.
Endişe; bu yaptığınız hiç hoşuma gitmedi demenin biraz imalı hali. Fakat kimin umurunda. Sen kimsin, niye senin hoşuna gidecek şeyler yapayım ki. Asıl sen benim hoşuma gitmeyen şeyler yapmayı bıraksan senin için iyi olur. Yoksa bu endişeli halinden dolayı bir süre sonra mecburen kendin için endişeleneceksin. Bu da endişelendiğin son şey olacak. Avrupa'nın durumu budur sevgili okur. Gidip onlara köpek olan Cancık ve buradan ülkemizi onlara şikayet eden Mal ın bizleri eğlendirmekten başka bir hükümleri yoktur. Endişesiz bir hafta dileği ile hoşçakalın
Afiyet Olsun


1933 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

ESKİDENDİ - 29/06/2022
ESKİDENDİ
FAŞİZMİN YALDIZLI CİLASI - 08/06/2022
FAŞİZMİN YALDIZLI CİLASI
UCUBELERİN MAYIS DANSI - 01/06/2022
UCUBELERİN MAYIS DANSI
BİDON UMUDU - 25/05/2022
BİDON UMUDU
ZEKİ MUHALEFETİN ÖZELLİKLERİ - 18/05/2022
ZEKİ MUHALEFETİN ÖZELLİKLERİ
OSMAN GEZEMEZ OLDU - 27/04/2022
OSMAN GEZEMEZ OLDU
SOYLU BİLGE - 30/03/2022
SOYLU BİLGE
RETİNA MESELESİ - 09/03/2022
RETİNA MESELESİ
ŞUBAT YAZISI - 02/03/2022
ŞUBAT YAZISI
 Devamı