Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam652
Toplam Ziyaret782404
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762
Muhsin MANAV
muhsin33_1@hotmail.com
HAMDİ’NİN MACEREALARI
15/04/2020
Merhaba;
Geçen hafta sonu evde kal uygulaması sokağa çıkma yasağı ile sertleşti. Yasağın ilan edildiği saat ve yasağın başlayacağı saat arasındaki sürede insanların sanki günlerce evde kapalı kalacakmışçasına yığınak yapmaları ilginçti. Hepsi topu iki gün için bu vandallığı yapanların ruh halini hiç anlamadım, anlamayacağım. Mevzu bir gofret, çikolata meşrubat ekseninde pespaye hale geldiğinde çoktan malum ortamın diline düşmüştü. Sosyal medya; ki dünyanın en gereksiz konularını bile bir anda milyonların ilgilendiği bir şeymiş gibi gösterebilme uzmanlığı burada konuşlanmış bir çok çok bilen tarafından oluşturuluyor. Vaktiniz varsa ve zaman zaman izlerseniz; buradaki bazı isimlerin hemen her konuda uzman olduğunu, her konuda fikri olduğunu ve önerileri sıraladığını görebilirsiniz. Tıpkı televizyonlarda, her konuda tıp, nükleer, siyaset, tarih, arkeoloji, paleontoloji, virüs, jeomorfoloji, deprem, askerlik, lojistik, savaş, savunma, yönetme, belediye, su, hava, toprak ve ateş dahil her konuda bilen adamlar olduğu gibi. Bunlar genellikle geveze de olurlar.
Konudan konuya atlıyor gibi görünsem de sonunda toparlayacağım. Bir vasıfsız adamı, hem de ne eğitim ne de özel yetenek olarak artısı olmayan bir adamı, ”yıllardır benim şoförüm” diyerek vekil olacak sıraya yazmak vebaldir. Bu vebalin meali şudur ki; bana şoförlük yaptı, size de vekil olsun önermesinin hayata geçirilmesi halka hakarettir. Bunu iki dönem tekrarlamak ayıptır. Bütün bunları yapan kişi bu ülkenin Başkanıdır. Sözünü ettiğim yetersiz tanımına bile yetmeyen numune de Ahmet Hamdi Çamlı adındaki ikbal pervanesidir. Bu kişi twitter mecrasında biri gerçek biri fake iki hesap açmış ve bu iki hesaptan gerçek olanında yaptığı akla ziyan yorumları, sahte hesabı ile beğenip pohpohlamaya başlamış bir nakisedir. Buraya kadar normal gibi görünebilir. Ama kafa o kadar kıt ki bu iki hesabı yönetemiyor, karıştırıyor ve gerçek ortaya çıkıyor. Sahte hesap YELİZ adı ile açıldığı için twitter mecrasında herkes bu aculluğu fırsat bilip bir vekile YELİZ diye sarmaya başlıyor. Dalga geçiyor, alay ediyor, gülüyor eğleniyor. Bütün bunların sebebi malum şahsın zeka seviyesinin epeyce aşağılarda olmasındandır. Bu adam vekil olmasa da twitterda böyle şeyler yapabilirdi, ama bunun bir vekilin başına gelmesinin ana sorumlusu bu yetersizi iki defa vekil listesine yazan kişidir. Bu alay konusu olan duruma rağmen her hangi bir utanma sıkılma, açıklama gibi insani reaksiyonlar vermeyen Hamdi pişkinlikte ufuk diye bir şey olmadığını kanıtlamak üzeredir. Şimdi de Kadın kolları Başkanı diye anılan Lütfiye Selva Çam isimli lüzumsuzun “Süleyman Soylu” hakkındaki kusmuk kıvamında yaptığı açıklamaya gelen tepkilere kalkan olmaya çalışıyor. -Konuyla alakası yok ama bu Lütfiye bana vekil olan bir diğer lüzumsuzu hatırlattı, baş harfi Lütfi… -Haliyle Hamdi her işte olduğu gibi bu kalkan işinde de yestehliyor. Büyük ihtimalle Hayati Yazıcı'nın kademeli ihtimalle de Selma Yazıcı denen mikserin talimatı ile hadsiz ve saygısız bir açıklama yapan Kadın kolları şeysinin mayın eşeği olduğu çok aşikar. Aynı ikili ,yani yazıcı familyası bu kez eşeği koruma görevi için Hamdiyi çayıra saldılar. O da çok akıllı ya, YELİZ namı ile meşhur olduğu mecrada Lütfiye densizini savunmaya kalktı. Efendim neymiş? Lütfiye iyi niyetle yazmış, onu eleştirenler MAAŞLI TROLLER miş. Evet zurnanın zırt dediği yer tam olarak burası işte.
Derken istifa kararını ŞAH-MAT biçiminde yorumlayan, ama sonra sesi soluğu kesilen Selma Yazıcı nam mikser, pislik ve irin akıttığı twitter hesabını yorumlara kapatıverdi. Bütün bu olup bitenden sorumlu olduğu tüm teşkilatça bilinen Hayati de hiç ses çıkarmıyor. Çünkü Soylu'yu yemek için kurdukları oyun bozuldu. Bazı kafalar kopacak. İçinde kendi kafası var mı yok mu onu hesap ediyor şimdilik.
Şimdi bu Hamdi denen şeyin en azından bu maaş işini, maaşı kimin verdiğini, kimlere verdiğini açıklaması gerekiyor. Bu saatten sonra kimse “yanlış anlaşıldım” şeklindeki kıtırı yemez. Adam gibi; çok iddialı oldu farkındayım ama lafın gelişi, adam gibi çık açıkla. Fikrimi sorarsanız bu işte yanlış çok fazla ama sıralamanın ilk üçünde RTE, RTE'nin vekil yaptığı Hamdi ve bu ülkeye hiçbir faydası olmamış Hayati var. Selma mı? o bu komedide karakter oyuncusu olarak başından beri vardı. Karakter deyince aklınıza ne geliyorsa artık..
Afiyet Olsun…


1978 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

ESKİDENDİ - 29/06/2022
ESKİDENDİ
FAŞİZMİN YALDIZLI CİLASI - 08/06/2022
FAŞİZMİN YALDIZLI CİLASI
UCUBELERİN MAYIS DANSI - 01/06/2022
UCUBELERİN MAYIS DANSI
BİDON UMUDU - 25/05/2022
BİDON UMUDU
ZEKİ MUHALEFETİN ÖZELLİKLERİ - 18/05/2022
ZEKİ MUHALEFETİN ÖZELLİKLERİ
OSMAN GEZEMEZ OLDU - 27/04/2022
OSMAN GEZEMEZ OLDU
SOYLU BİLGE - 30/03/2022
SOYLU BİLGE
RETİNA MESELESİ - 09/03/2022
RETİNA MESELESİ
ŞUBAT YAZISI - 02/03/2022
ŞUBAT YAZISI
 Devamı