Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam322
Toplam Ziyaret768419
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762
Muhsin MANAV
muhsin33_1@hotmail.com
MADEM Kİ ERMENİSİN...
28/04/2021
Merhaba;
Yine bir Nisan ayı ve yine Ermeni özneli, siyasi kolpalar zamanı. Her Nisan'da ABD “ermeni soykırımı” lafını söyleyecek/söylemeyecek kıvamında başlayan, ABD senatosunda oylanan, başkan tarafından onaylanmayan, yok temsilciler meclisi, yok ermeni lobisi, kıvamında siyaseten bir HAVUÇ olarak kullanılan günlerden geçiyoruz.
Bu mevzu ilk ortaya çıktığında devlet olarak tavrımızı ortaya koyamayışımızdan dolayı bugüne kadar her nisanda tekrar ısıtılan bir temcit pilavına dönüştü. Tarihin, o dönemde tutulan kayıtlarını ısrarla konuya dahil etmekten kaçınan Ermeniler ve onları kullanan devletler, her zamanki iki yüzlü halleri ile gerçek dışı bir olguyu kabul etmemizi istiyorlar. Kabul ettiğimiz an, şu anda ortada bile olmayan, dünyanın her tarafına dağılmış tüm Ermeniler tazminat talebinde bulunacak, Ermenistan denen kukla devlet toprak isteyecek, ot isteyecek bok isteyecek…. Ve bunları temsil etmeyi görev addeden Canan ve şürekâsı da koro halinde devlete çemkirme yarışına girecek.
Öncelikle kısmen bilinen bir gerçek var. Ermeni tehcirinin başlamasına neden olan şey;93 harbi diye bilinen Rus harbinde Osmanlı'nın yenilmesini fırsat olarak gören Ermenilerin Rusların da gazıyla, yaşadıkları bölgelerde çeteler oluşturup, yıllarca komşuluk ettikleri Kürtlere karşı giriştikleri katliamdır. Farzı-mahal, bu katliamları uzak bir yerden gelen Ermeniler ya da başka birileri yapmış olsaydı; o Ermenilerin evlerinden barklarından koparılıp başka yerlere sürülmesi söz konusu olmazdı. Kısacası Ermeniler kullanışlı ve aptal bir millet oldukları için, başkalarının savaşında yancılık yapmayı, bunu yaparken de hain, kalleş, nankör gibi insanı küçülten sıfatları üzerinde taşımayı sorun etmeyen bir rahatlık içindeler. Bu rahatlığın karşılıklı yüzsüzlük ve midesizlik sosu ile ana yemeğe dönüştüğü yer ise HDP'dir. Kendisine (kimse inanmasa da) Kürtlerin partisi diyen bir oluşum; az önce bahsettiğim biçimde Kürtlere zulüm uygulayan, fakat üste çıkmak isteyip mağdur rolü oynayan milletin bir fazlalığını, yani Garo adlı bir Ermeni'yi, Kürtleri temsil etsin diye vekil seçtirmiştir. Garo Ermeni'dir, Ermeni'nin zulmüne uğrayan Kürt'tür, HDP de güya kürt partisidir… Nasıl güzel mi? Bu Garo, yani Kürtlerin partisinin vekili Garo vekil olduğundan beri her Nisan'da Ermeni özneli şeyler yazar. Aslında yestehler'de ben yazar dedim, kibarlık olsun diye. Ve bu yıl teröre laf edemeyen, terörle yüzleşemeyen, PKK'nın kuklası olan HDP; utanmadan sıkılmadan, ”Soykırım utancıyla yüzleşin” kıvamında saçmalayabiliyor. Ne kadar belli olsa da bunların utanacak yüzü yok. Kürtlerin partisi çıkmış; sanki Kürtler için bir şey yapabilmiş gibi, arsızca Ermeni borazanlığı yapıyor. Tecavüzcüsüne aşık olduğunu ilan ediyor. HDP'yi de PKK'yı da Ermenilerin kurup finanse ettiği şeklindeki teori gerçeğe çok daha yakın bence…
Afiyet Olsun…


1514 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

ESKİDENDİ - 29/06/2022
ESKİDENDİ
FAŞİZMİN YALDIZLI CİLASI - 08/06/2022
FAŞİZMİN YALDIZLI CİLASI
UCUBELERİN MAYIS DANSI - 01/06/2022
UCUBELERİN MAYIS DANSI
BİDON UMUDU - 25/05/2022
BİDON UMUDU
ZEKİ MUHALEFETİN ÖZELLİKLERİ - 18/05/2022
ZEKİ MUHALEFETİN ÖZELLİKLERİ
OSMAN GEZEMEZ OLDU - 27/04/2022
OSMAN GEZEMEZ OLDU
SOYLU BİLGE - 30/03/2022
SOYLU BİLGE
RETİNA MESELESİ - 09/03/2022
RETİNA MESELESİ
ŞUBAT YAZISI - 02/03/2022
ŞUBAT YAZISI
 Devamı