Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam339
Toplam Ziyaret768436
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762
Muhsin MANAV
muhsin33_1@hotmail.com
EVRİMİN TESADÜFİ KADERİ
16/08/2017
Merhaba,
Sıcakların azalacağına dair konuşmaların çoğaldığı döneme girdik. Bir ay da bunu konuşuruz sonra sıcaklar azalır, bayram gelir geçer ve okullar açılır.
Okullar da evrim mevzusu ile ilgili müfredat değişikliği yapılmış. Tam olarak ne olduğunu bilmeseler de hayır diyen kitle refleks olarak itiraz etmiş.İtirazın içine biraz laiklik, biraz M.Kemal,biraz Cumhuriyet karıştırıp mevzuyu aciz ve minik azınlıklarından daha büyük kitlelere taşıma hevesindeki zavallı yaratıklar bunlar. Düşünün evrim konusunun laiklikle ilişkilendirilebilmesi için kafa nasıl çalışıyor. Harbiden bunların durumu iyi değil.
Bu devletin eğitim sistemi ile ilgili olarak bir düzenleme yapılacaksa bunu ilgili bakanlık yapar. Size mi danışacak,izin mi alacak. Hayır. Fikrinizi bile sormayacak. Yapacak. Bu ülkede temel zannettiğiniz şeyler bir önceki ile değiştirilirken kimin fikri soruldu da şimdi zırlıyorsunuz?
Bu etkisiz gürültünün eğitim denince anladığı çok fazla bir şey yoktur. Öncelikle içinde M. Kemal geçen her şeyi yüceltmek ve sahiplenmek (Bkz. Çanakkale), Osmanlıyı yok saymak, Osmanlı devleti ile diğer devletlerin savaşı olsa bile içinde M. Kemal geçiyorsa o savaşı kutsamak. M. Kemalin başarısızlıkla tamamladığı savaşları ve diğer başarılı askerlerin katkılarını yok saymak. (Bkz. Kutül Amare). Türk ırkının herkesten üstün, hatta Dünyaya Bedel olduğu biçiminde bir faşizmi pompalamak. Çanakkaleyi kurtuluş savaşına dahil zannetmek. İngilizlerin İstanbul boğazındaki gemilerini “geldikleri gibi gidebilmek” için alelacele çekmeleri. Bunu sağlayan şeyin sadece bir adamın bir cümlesi olduğunu zannetmeleri. Cumhuriyeti demokrasi ile eş anlamlı zannetmeleri. Köy enstitülerinin bir şey olduğunu ısrarla söylemeleri. Daha kötüsü sanki o günleri görmüş gibi o zamanları özlemeleri.
Liste uzar gider böyle. Söz konusu sızıltının ana maddesi olan evrim konusunda da yıllardır ara formu açıklayamayan, tesadüf uzmanı sözde bilimciler tarafından savunulur. Efendim neymiş? Her şey tesadüfen oluşmuş. Önce büyük bir patlama olmuş, sonra suda oluşan yaşam karaya çıkmış, sürüngen olmuş, derken omurga oluşmuş, önce dört ayaklı sonra iki ayaklı canlılar hep tesadüfen oluşmuş. Bu tesadüf lafından dolayı dalga geçilen evrim bilimci kişiler tesadüf kelimesi yerine rastlantısal reaksiyon filan demeye başladılar. Halbuki rastlantı da tesadüf demektir. Düşünün ilk atmosferdeki Karbon, hidrojen, oksijen ve azot gazları yaşamı oluşturabilecek oranda bir araya gelmişlerse bu tesadüftür diyen embesiller ayrıca “ruh” tanımı da yapamazlar. Evrimin tek örnek modeli maymundan insana dönüşümün olduğunun iddia edilmesidir. Bu embesillik şu sorulara cevap veremez:1- Neden hala maymunlar var, niçin hepsi insan olmadı? 2- Eğer evrim devam ediyorsa bir başka örnek var mı? Mesela gergedan önceden su samurumuydu? 3- Deniz atı;hayatın sudan çıkması esnasında tam ata dönüşecekken suya geri dönen bir kararsız organizma mıdır? 4- Timsahlar (bilimsel araştırmaların sonuçlarına göre) neden milyonlarca yıl aynı kalmıştır? 5- Kertenkeleyi sürekli suya atarsan bir milyon yıl sonra timsah olur mu? 6- Kutup ayısı ne tür bir evrim geçirerek sonsuza kadar albino olmuştur? 7- Bu en önemlisi; maymun tık diye insan olmadığına göre aradaki evreler neden yok? Boş verin fosil aramayı. Evrim devam ediyorsa ve hala maymun varsa,teoriye göre bir gün onlarda insan olacaksa arada binlerce farklı organizma olmalı. Yani maymun-maymuna yakın insana uzak-maymuna biraz uzak insana uzak-maymundan biraz daha uzak insana uzak………………………….veeee maymundan uzak insana yakın canlılar olmalı ve hiç birisi de yok olmamalı. Çünkü bu gerzek evrim teorisine göre bu zinciri oluşturan herhingi bir kompleks forum yok olursa evrim durur. Durdu diyelim o yok olan formun fosillerini görmek lazım. O da yok. Eğlencelik geyik muhabbeti malzemesinden öte bir kullanım alanı olmayan gerçekliği iddiaları bilimle desteklenemeyen bir embesilliktir evrim. Bu yüzden müfredatta olsa ne olur olmasa ne.Yerine Manastır askeri idadisinin iftihar tablosunu koyarsınız. Kimse fark etmez
Afiyet Olsun


2646 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

ESKİDENDİ - 29/06/2022
ESKİDENDİ
FAŞİZMİN YALDIZLI CİLASI - 08/06/2022
FAŞİZMİN YALDIZLI CİLASI
UCUBELERİN MAYIS DANSI - 01/06/2022
UCUBELERİN MAYIS DANSI
BİDON UMUDU - 25/05/2022
BİDON UMUDU
ZEKİ MUHALEFETİN ÖZELLİKLERİ - 18/05/2022
ZEKİ MUHALEFETİN ÖZELLİKLERİ
OSMAN GEZEMEZ OLDU - 27/04/2022
OSMAN GEZEMEZ OLDU
SOYLU BİLGE - 30/03/2022
SOYLU BİLGE
RETİNA MESELESİ - 09/03/2022
RETİNA MESELESİ
ŞUBAT YAZISI - 02/03/2022
ŞUBAT YAZISI
 Devamı