Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam87
Toplam Ziyaret768184
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762
Muhsin MANAV
muhsin33_1@hotmail.com
HAYVAN BİLE DEĞİL
12/10/2016
Merhaba,
Ülkemiz özelinde 32 yıllık bir sorun var. Bu sorun PKK terörü. Yine şehit haberleri gelmeye başladı. Eskiden ABD başkanı ülkemize gelse ya da RTE onların ülkesine gidecek olsa bu terör normal olarak birkaç eylemle ortaya çıkardı. Sükuneti ve ülkenin yararına olabilecek uluslar arası temasları gölgelemek için. Şimdi Rusya ile görüşmeler esnasında bunlar oluyor. Tahlil aslında çok kolay. Bu işi o zaman olduğu gibi şimdi de ABD organize ediyor. ABD içinde kendisinin ya da sözünü dinleyen bir ülkenin olmadığı oluşumlara şiddetle karşı çıkıyor. Bu şiddeti Afganistan, Irak, Suriye, Libya, Tunus gibi ülkelerde yakın zamanda resmen göstere göstere yaptı. Dünyanın gıkı çıkmadı. İsrail'in bölgesinde yaptığı her şeyi destekleyen ABD burada da Siyonist şiddeti destekliyor. ABD yurttaşları kendilerini Yahudilerin yönettiğini hiçbir zaman anlayamayacak bir toplumdur. Obez, zevksiz ve kabullenmiş bir toplum. İçinde Amerikan kahramanlığı ve kilise odaklı masallar geçen Hollywood yapımlarıyla uyutulan bir toplum. Yahudi egemenliğinin üzerinden ABD'nin uyarladığını söylediğimiz terörü aslında Siyonizmin yönettiğini söylemek hiç de zor değil.
Bu projeksiyonda ülkemizin payına düşen yine acı oluyor. Derken mecburen muhalefet olan bir kaybetme uzmanı CHP'nin gereksiz ve yetersiz müdürü; Ülkeyi yönetenleri eleştirerek, ülkenin CHP'ye ihtiyacı olduğunu söylüyor. Dünyada bu ülkenin ihtiyacı olmayan tek bir şey varsa o da CHP'dir. Tuhaf biçimde teröre karşı ve ülkesinin yanında görünmeye başlayan bu kişi; Artvin dolaylarında birkaç el silah sesi duyunca asli görevine geri döndü. PKK'yı destekleyen yayın organlarını sahiplenmek, kapatılmasına karşı çıkmak. Terörist leşlerinin gömüldüğü yerlere çelenk göndermek gibi şerefsiz eylemlerin sahibi oldu. Bir ülkenin basiretsiz ve gereksiz de olsa bir partisinin liderisin. Çok değil, yaklaşık üç ay önce birliktelik mesajı vererek halkınla ve devletinle bütünleştin. Şimdi ne oldu da o birlikteliğin içinde yer almayan PKK partisine yaklaştın. Kimden icazet aldın da ters yüz oldun.
Tabii bunlar bu kaybetme uzmanı partiyi destekleyen müzmin gafillerin umurunda değil. Onlar yine şehit haberleri üzerinden hükümete nasıl saldırabiliriz şeklindeki sorunun peşinde. Tabii bu arada 15 Temmuz'da sokağa çıkanları da aşağılamaya çalışmayı ihmal etmiyorlar. Neymiş efendim; bu kadar şehit varmış, niye sokağa çıkmıyorsunuz muş? Camiler de niye sala verilmiyormuş? Demokrasi bekçileri tank bükücüleri neredeymiş falan filan. Yahu sen çık sokağa, ona buna ayar vereceğine. Çıkmak için sala mı okunması lazım. Yoksa sokağa çıkacak yüreğin mi yok? Yoksa, ki bu önemli; bir darbe girişimi ile yani göğüs göğse çarpışman gereken kuvvetlerin olduğu sokaklara çıkıp ülken için ölmeyi göze almakla, pusu kuran, asla göğüs göğse çarpışmayı göze alamayan adi şerefsiz bilmem ne çocuklarından oluşan PKK'nın haince ve sinsice evlatlarımızı şehit etmesini bir tutacak kadar beyinsiz misin? Bence evet sen beyinsizsin. Darbe ile terörü ayırt edemeyecek kadar geri zekalısın. Bunu fırsat bilerek devletine çemkirmeyi bir şey zannedecek kadar şeref yoksunusun. Bunu fırsat bilerek 15 Temmuz'un kahramanlarını incitecek kadar onurdan yoksun bir sürüngensin. Tanklar yürüdüğünde evinden çıkmaya korkan, olup bitene tiyatro diyenlerde ayni şerefsizlerdi. Tiyatro ise, o tiyatronun insanlarını niye tekrar görmek istiyorsun? Şehit senin de şehidin. Ama senin canın tatlı değil mi, tohumu belirsiz yaratık. Sen bankamatiğe koş, markete koş yiyecek depola. Çünkü sen bu milletin sokağa inerken hissettiği hiçbir hisse sahip olmayan bir hayvansın. Hayvanların insani hisleri olmaz. Tıpkı senin gibi yer içer yatar. Vatan ve devlet kavramları da senin gibi hayvani bünyelere ters gelir. Kısaca özetlemek gerekirse; şehit üzerinden devlete saldıran, bununla yetinmeyip 15 Temmuz'u küçümseyen ve o gece sokağa çıkanları inciten herkes, benim nazarımda adi şerefsiz, vatansız ve insanlık yoksunu, onur yoksunu yaratıklardır. Hayvan bile değillerdir. Arz Ederim.
Afiyet Olsun


2078 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

ESKİDENDİ - 29/06/2022
ESKİDENDİ
FAŞİZMİN YALDIZLI CİLASI - 08/06/2022
FAŞİZMİN YALDIZLI CİLASI
UCUBELERİN MAYIS DANSI - 01/06/2022
UCUBELERİN MAYIS DANSI
BİDON UMUDU - 25/05/2022
BİDON UMUDU
ZEKİ MUHALEFETİN ÖZELLİKLERİ - 18/05/2022
ZEKİ MUHALEFETİN ÖZELLİKLERİ
OSMAN GEZEMEZ OLDU - 27/04/2022
OSMAN GEZEMEZ OLDU
SOYLU BİLGE - 30/03/2022
SOYLU BİLGE
RETİNA MESELESİ - 09/03/2022
RETİNA MESELESİ
ŞUBAT YAZISI - 02/03/2022
ŞUBAT YAZISI
 Devamı