Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam110
Toplam Ziyaret768207
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762
Muhsin MANAV
muhsin33_1@hotmail.com
OSMAN GEZEMEZ OLDU
27/04/2022
Merhaba,
Güne çok iyi başladım. Çünkü Osman Kavala ismindeki kullanışlı Soros aparatı artık bir daha gün yüzü göremeyecek. İki yüzlülüğün, kalleşliğin, sermaye düşmanlığının, vatan hainliğinin, devlet düşmanlığının,gericiliğin,Pkk'nın,Fetö'nün,Amerikanın,Avrupanın,CNN'in FOX'un, Kırmızılı kadının Duran Adamın, piyano çalan şeyin, Memoli, Can, Halit, Levent, Cem, Şahan gibi aidiyetsizlerin, ekmek almaya giderken komaya giren çocuk görünümlü teröristin, iki biraya eylemci,100 liraya hain kesilenlerin hepsinin bir araya gelip, ağacı bahane ederek devleti hedef aldıkları, bütün yatırımları durdurmak için devlete çemkirdikleri, ama tek bir kazanım bile elde edemedikleri şerefsizliğin sponsorlarından, Soros'un ise emir erlerinden biriydi bu lüzumsuz. Bu sürüden bir kaçı kaçtı, bazıları tutuklu bazıları tutuksuz yargılamaları devam ediyor. Bunların “mesele ağaç değil,….”şeklindeki hainliğin itirafı olan tweetleri ile taa o zaman anlaşılmış olan sahte ağaç duyarlılığı, yakın tarihte İBB'nin kestiği asırlık ve yüzlerce çınar için yerinden bile kıpırdamadı.
Şimdi Kavala için özgürlükten tutunda, yargının taraflı olduğuna dair, yüzlerce iddia ile yine en iyi bildikleri şeyi yapıyorlar. Bir çoğu Profiline Atatürk yazmış olan Twitter kullanıcıları, yani dünyayı twitterdan ibaret zanneden, kendilerininkinden başka hiçbir fikre tahammülü olmayan, yer seviyesindeki birikimleri, kültür demeye bin şahit isteyen ilkokul ezberleri ve çabucak tükenen tezleri ile konuyu samana, saman ithalatına getirip orada kalan, içinde Atatürk geçtiği için Çanakkale Savaşını kurtuluş savaşına dahil zanneden ve dahası o savaşı M. Kemal'in yönettiğini ve kazandığını zanneden, buna karşılık Çanakkale'yi geçemeyen İngiliz'in hangi ara İstanbul'u işgal ettiğini anlayamayan, klişeden ibaret bir 7 düvel masalına inanan, İngiliz'in İstanbul'u niye boşalttığını zaten hiç anlayamayan, bunlar söz konusu edilince de, söz edene; ”Atatürk düşmanı” diye saldırarak yobazlığın nirvanasını sergileyen, sorgulama yeteneğinden yoksun, cahil, ağzını açınca “akıl ve bilim” diye konuşan ve fakat her yeniliğe karşı çıkan bir sürü, tahmin ettiğimiz gibi twitter'da adalet arıyor. Bulacakları şey mantık hasreti çeken ideolojilerinin, yani Kemalizm'in ne kadar ucube, ne kadar demode ve ne kadar devlet düşmanı ve ne kadar faşist bir ideolojik zombi olduğudur.
Osman Kavala müebbet yemiştir. İçerden çıkma ihtimali her suçluya her mahkuma, her teröriste ve devletimizin karşısında olan her zerreye sahip çıkan, devletin karşısında olmayı marifet zannedip, Biden'den, Büyükelçilerden talimat alan vatansızların iktidara gelme ihtimali kadardır. Bu millet bu kullanışlı aparatlara o şansı vermez. O masada değil 6 ,666 kişi bile toplansalar sadece boş bir hayale harcadıkları ömürlerinde en sık gördükleri sona ulaşırlar: Kaybetmek…
Afiyet Olsun…


1429 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

ESKİDENDİ - 29/06/2022
ESKİDENDİ
FAŞİZMİN YALDIZLI CİLASI - 08/06/2022
FAŞİZMİN YALDIZLI CİLASI
UCUBELERİN MAYIS DANSI - 01/06/2022
UCUBELERİN MAYIS DANSI
BİDON UMUDU - 25/05/2022
BİDON UMUDU
ZEKİ MUHALEFETİN ÖZELLİKLERİ - 18/05/2022
ZEKİ MUHALEFETİN ÖZELLİKLERİ
SOYLU BİLGE - 30/03/2022
SOYLU BİLGE
RETİNA MESELESİ - 09/03/2022
RETİNA MESELESİ
ŞUBAT YAZISI - 02/03/2022
ŞUBAT YAZISI
ESKİ TAS - 23/02/2022
ESKİ TAS
 Devamı