Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam98
Toplam Ziyaret768195
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762
Muhsin MANAV
muhsin33_1@hotmail.com
KAMUFLAJ
27/09/2017
Merhaba,
Bu sıcakların ne zaman süratle uzaklaşacağını bilemez olduk artık.Eskiden bu zamanlarda,yani Eylül sonunda havalar iyiden iyiye serinler, sıcaklar sadece gündüzleri birkaç saat etkili olurdu. Adı üstünde güz gelirdi. Şimdi yayla bile hala sıcak. Zannımca ekim ortasına doğru bir kayma oldu geçiş için. Ekim'de güz gelir gibi yapacak sonuna doğru da güz gelecek. Sararıp dökülmeden önce kızaran yapraklar, kızıl sarı ve yeşilin birbirine kur yapan o doyumsuz uyumu ve güzelliği içinde yaylanın en güzel zamanı da başlamış olacak. Sessizlik, dinginlik ve mevsime uygun olarak erken inen akşamlarda, bir de yayladaysam değmeyin keyfime. Klasik olacak ama iki duble de attıysam benden iyisi yok tüm cihanda.
Sosyal medya aracılığı ile sataştığım belediye personellerinden Ali Kaya bey nazik bir ziyarette bulundu. Kamuflaj mevzusuna açıklık getirdi ve hediyesini de sundu. Buradan teşekkür ediyorum. Sayfanın bana ayrılan kısmında gazetemiz görsele yer verseydi hediyenin fotoğrafını da yayınlayabilirdim. Hediye “kamuflaj” mevzusuna açıklık getiren iki fotoğrafın montajlı hali ve kısa bir not tan oluşuyor. Not şöyle: Mut'un en üşengeç gazetecisi Muhsin MANAV'a sevgilerle. Burada gazeteci ve üşengeç olan ben oluyorum. Mut boyutunda bir EN'e sahip olmak ta cabası. Zaten her zaman söylerim. En ben benim. En benim. Yani zaten bilinen bir şey bu. Niye zahmet ettiniz efendim. Yine de teşekkürler.
Zaman zaman gereksizlikle eş anlamlı olarak bilinen bir kelime kullanırım. Tahmin ettiniz: Lüzumsuz kelimesi bu anlamı taşırken gereksizliğe derinlik ve yoğunluk katar. Lüzumsuz kadrosunu forse eden arkadaş daha önce bana “misilleme yapacağını” söylemişti. Bunu bu satırlarda paylaşmamın nedeni bu kadronun beni sosyal medya hesabından engellemesi. Artık tüm bağları kopardı ve ilk misillemeyi yaptı. Beni engelledi. Nasıl diyorlar moda tabirle; blokladı. Bunu öğrendiğim andan itibaren şaşkın ve amaçsız bir şekilde düşüncelere daldım. Bir insanın isim zikredilmediği halde, sadece bir kelimeden yola çıkarak bunun kendisi olduğunu anlaması çok bir şey değildir, ama bunun çalışma arkadaşları tarafından da anlaşılması çok şeydir. Misilleme amacıyla beni bloklayarak eylemlerine başlayan bu organizasyon dehası arkadaşa mücadelesinde başarılar diliyorum. İyi bir kapışma olabilirdi ama onun bir yayın organı yok.Yazabildiği tek yer ise beni blokladığı mecra. Gerçi bu mecrada da geçtiğimiz dönem gazete diye bir şey çıkaran solucanın yaptıklarından farklı bir şey yok. O zaman da yazmıştım, yine yazıyorum. Bir sayfaya kocaman harflerle sahibinin ismini yazıp,  yeniden bir şey yazana kadar ve öz suları kuruyana kadar sayfayı yalıyordu. Şimdiki ise anlamsız terimlerle lipid üredimine hız vermiş durumda. Örnek mi? Sayın falanca kaldırım çalışmalarını YERİNDE inceledi. Buradaki anahtar kelime YERİNDE kelimesidir. Önceki falancalar kaldırım çalışmalarını mekanına çağırır orada incelerdi. Bunu yapan arkadaş artık basın ve iletişim işlerinin profesyonelce yapıldığını iddia etti. Doğrudur hiç profesyonel olmadım.Yaptığım her işi amatör bir aşkla yaptım. Bilmiyorum.
İlçemiz de Mersin'e yolcu taşıyan otobüs/midibüs/minibüs şirketlerine zannediyorum bir yenisi eklendi. Komisyondan çalışma izni çıktığı duyumunu aldım. Sonraki gelişmeler ve bunun yolculuk fiyatlarına nasıl yansıyacağı ne tür bir rekabetin olacağı konularında bilgilendikçe sizlere de bilgi vermeye çalışacağım. Önem arz eden bir gelişme olduğunu düşünüyorum. Düşüncemi destekleyen bilgilere ulaşınca daha geniş yazacağım.
Afiyet olsun


2467 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

ESKİDENDİ - 29/06/2022
ESKİDENDİ
FAŞİZMİN YALDIZLI CİLASI - 08/06/2022
FAŞİZMİN YALDIZLI CİLASI
UCUBELERİN MAYIS DANSI - 01/06/2022
UCUBELERİN MAYIS DANSI
BİDON UMUDU - 25/05/2022
BİDON UMUDU
ZEKİ MUHALEFETİN ÖZELLİKLERİ - 18/05/2022
ZEKİ MUHALEFETİN ÖZELLİKLERİ
OSMAN GEZEMEZ OLDU - 27/04/2022
OSMAN GEZEMEZ OLDU
SOYLU BİLGE - 30/03/2022
SOYLU BİLGE
RETİNA MESELESİ - 09/03/2022
RETİNA MESELESİ
ŞUBAT YAZISI - 02/03/2022
ŞUBAT YAZISI
 Devamı